Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cetățean nepalez, căutat timp de șase ore de autoritățile din Alba, în zona Munților Apuseni. Unde a fost găsit

Publicat

Un cetățean nepalez a fost căutat timp de șase ore de către autoritățile din Alba, după ce a fost dat dispărut, în zona comunei Almașu Mare. Acesta a fost găsit de către polițiști, în zona orașului Zlatna. 

„Echipa Salvamont Alba a fost solicitată în decursul zilei de duminică de către Dispeceratul IPJ Alba, pentru a participa alături de IPJ, IJJ, IS, la căutările unei persoane dispărute, cetățean nepalez în vârstă de 40 de ani, care a plecat aseară în jurul orelor 19:00, singur și posibil în stare de ebrietate, din comuna Almașu Mare spre satul După Piatră.

Salvatorii au început căutarea acestuia în decursul dimineții, iar după aproximativ 6 ore de căutări intense, persoana a fost localizată de echipajele Poliției în zona Zlatna.

Mulțumim tuturor echipelor implicate pentru promptitudinea și eficiența cu care au acționat în acest caz.

Vă asigurăm că Salvamont Alba rămâne dedicată misiunii de a asigura siguranța tuturor celor care se află pe teritoriul județului Alba, indiferent de situație.

Pentru orice urgență montană, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon unic pentru apeluri de urgență 112”, au scris reprezentanții Salvamont Alba, pe pagina de Facebook.

sursa foto: Salvamont Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax