Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetățean sârb, amendat de polițiști cu 600 lei după ce a fost depistat cu ședere ilegală de două luni în Livezile

Publicat

Un cetățean sârb s-a ales cu o amendă din partea polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Alba, după ce a fost depistat cu ședere ilegală de două luni pe teritoriul județului Alba, în comuna Livezile. În acest timp, bărbatul se angajase „la negru” la o societate din sat, iar, în urma controlului, și firma a fost sancționată contravențional.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba au desfăşurat, luni, 25 februarie, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului.

Cu această ocazie, a fost depistat P.S., de 41 de ani, din Serbia, care se afla cu şedere ilegală pe raza comunei Livezile.

În urma  verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat legal pe teritoriul României, însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege și a depășit termenul de ședere cu 60 de zile. De asemenea, s-a stabilit că, din decembrie 2012 până în prezent, P.S. a desfăşurat activităţi lucrative, fără forme legale, la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Livezile.

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au luat măsura sancţionării contravenţionale a străinului, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 600 de lei, iar faţă de societatea comercială pentru care acesta a lucrat fără forme legale a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax