Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetățean străin, cu dosar penal la Aiud. A fost prins la volanul unei mașini cu numere false de înmatriculare

actiune politia

Publicat

A condus o mașină radiată din circulație și cu numere false de înmatriculare și a fost prins de poliție, în trafic. S-a întâmplat în weekend, la Aiud. Este vorba despre un cetățean străin, care locuiește fără forme legale la Gârbova de Sus.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 15.50, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un cetățean străin care locuiește, fără forme legale în localitatea Gârbova de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat a fost radiat din circulație din anul 2015, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate