Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetățeanul zilei în Alba Iulia. Un bărbat a predat la poliție un portofel cu bani și acte

Publicat

Spirit civic în Alba Iulia. Ciobota Daniel Cristian a fost numit „cetățeanul zilei” asta după ce a predat unui agent de poliție un portofel cu acte și bani pe care l-a găsit pe o stradă din oraș.

Un bărbat de 36 de ani din Alba Iulia a dat dovadă de spirit civic şi a predat un portofel cu acte si bani, găsit pe strada Mitropolit Simion Ştefan din Alba Iulia. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează, în mod public, felicitări!

Astăzi, 27 iunie, la Serviciul Poliţiei Transporturi Alba Iulia s-a prezentat domnul Ciobota Daniel Cristian, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Alba Iulia şi a predat unui agent de serviciu din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Alba Iulia un portofel cu acte si bani, găsit pe strada Mitropolit Simion Ştefan din Alba Iulia.

Poliţiştii au demarat activităţile de verificare, în vederea identificării persoanei ce a pierdut portofelul cu acte si bani, pentru a-i fi restituit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări domnului Ciobota Daniel Cristian, ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit şi îl declară „cetățeanul zilei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax