Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetățenii care nu și-au plătit facturile la apă, canalizare și salubritate vor putea fi debranșați din nou

Publicat

Începând de miercuri, 9 martie, odată cu ridicarea stării de alertă, cetățenii care nu și-au plătit facturile la utilități vor putea fi debranșați de furnizori.

Reamintim faptul că prin OUG nr. 70/2020 a fost stabilit, în contextul pandemiei de COVID-19, amânarea operațiunilor de debranșare de la utilități (electricitate, gaze naturale, apă, canalizare ori salubritate) până după încheierea stării de alertă.

Pentru că erau mulți cetățeni care profitau de această situație și nu-și plăteau facturile, autoritățile au decis, în toamna anului 2021, să elimine interdicția de debranșare a clienților de la rețelele de furnizare a curentului electric și gazelor naturale, scrie avocatnet.ro.

După ridicarea stării de alertă, din 9 martie, interdicția de debranșare de la apă, canalizare și salubritate a dispărut.

Astfel, furnizorii de utilități, indiferent că vorbim despre electricitate, gaze naturale, apă, canalizare ori salubritate, pot debranșa clienții cu datorii la ei.

sursa: avocatnet.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax