Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetățenii din Alba Iulia pot lua legătura, telefonic, cu reprezentanții centrelor de vaccinare din municipiu

Publicat

Cetățenii din Alba Iulia pot lua legătura cu reprezentanții centrelor de vaccinare din municipiu prin intermediul a două numere de telefon puse la dispoziție de către Primărie. Astfel, aceștia vor putea afla mai multe despre programul de vaccinare, despre cum se pot înscrie pentru vaccin și vor putea anula sau modifica o programare la vaccinare. 

„Alături de respectarea măsurilor de protecție sanitară, programul de vaccinare este cea mai importantă formă de luptă cu pandemia și cea mai rapidă cale de a reveni la acea normalitate pe care ne-o dorim cu toții.

Rezultatele programelor de vaccinare se resimt deja. La nivel global, numărul de noi infectări înregistrate este, în prezent, la jumătate față de luna ianuarie. Este cea mai importantă scădere a numărului de cazuri confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, iar asta se datorează în principal programelor de vaccinare.

Nu mai există, la ora aceasta, nici un dubiu cu privire la eficiența diferitelor vaccinuri aprobate de organismele internaționale iar comunitatea științifică este pro-vaccinare într-o proporție covârșitoare, diversele curente anti-vaccin fiind tot mai puțin vocale, în fața rezultatelor obținute prin aceste programe.

În Alba Iulia funcționează două centre de vaccinare, unul în Sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918”, pe strada Vasile Alecsandri nr. 40 și un al doilea în incinta Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa”, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 143.

Cetățenii municipiului, care doresc să afle mai multe despre programul de vaccinare, despre cum se pot înscrie pentru vaccin precum și pentru a anula ori modifica o programare la vaccinare, pot apela unul din cele două numere puse la dispoziție de către Primăria Alba Iulia:

  • 0720660280 pentru centrul din incinta Sălii de sport a Universității
  • 0720660283 pentru centrul din incinta Liceului „Alexandru Domșa”

Recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la programul de vaccinare și să se înscrie pentru a fi vaccinați anti-Covid”, a transmis Departamentul de comunicare din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax