Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetățenii din satul Mușca, de trei zile fără apă potabilă. Florin Roman: „Problema poate fi foarte ușor rezolvată”

Publicat

YouTube video

În conferința de presă de vineri, Florin Roman a adus în discuție o problemă a cetățenilore din satul Mușca, comuna Lupșa, care, de trei zile se confruntă cu lipsa apei potabile.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii Apa CTTA, s-a stabilit reeșalonarea datoriei primăriei la apă și preluarea rețelei de către Apa CTTA.

„Am discutat cu autoritățile administrației locale din comuna Lupșa, pe niște probleme cu apa potabilă. De trei zile, cetățenii din satul Mușca nu au avut apă potabilă. Acolo este o rețea de apă pe care nu o revendică nimeni, o administrează provizoriu primăria. Am avut întâlniri cu directorul Apa CTTA, Viorel Lazăr și am stabilit ca împreună cu autoritățile locale să avem un plan închegat, așa cum s-a întâmplat și la Mirăslău. Adică, ar fi un grafic de reeșalonare a celor circa 80 de milioane de lei care reprezintă datoria primăriei, pe o perioadă de 6 luni. Urmează să se dea drumul la alimentarea cu apă și prin urmare putem spune că dacă autoritățile locale vor înțelege și se mișcă foarte repede, problema va fi foarte ușor rezolvată. Și cei de la Mușca trebuie să înțeleagă că pentru a fi preluată rețeaua de apă este nevoie să se facă branșamente și să se monteze apometre și atunci cu siguranță cei de la Apa CTTA vor prelua rețeaua”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax