Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetățenii din Sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul din oraș. Precizările Primăriei

Publicat

Cetățenii din Sebeș și din localitățile limitrofe pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul Municipal din oraș, în fiecare zi de sâmbătă. Acestea urmează să fie predate ulterior firmelor specializate în preluarea și distrugerea lor. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, conform Legii nr. 269/2023, publicată în MO nr. 916/11.10.2023, medicamentele expirate și/sau neutilizate provenite de la populația municipiului Sebeș și localitățile limitrofe vor fi colectate în fiecare zi de sâmbătă, între orele 8:00 – 10:00, la nivelul Spitalului Municipal Sebeș, în baza unui proces-verbal de predare-primire.

Acestea sunt considerate deșeuri periculoase și vor fi predate firmelor specializate în preluarea și distrugerea lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lazar Ioan

    miercuri, 27.03.2024 at 15:58

    Total greșit Nu se deplasează nimeni pana la spital.La fiecare farmacie afara plastic un container mic sigilat,la care nu poate avea aces numai persoanele autorizate.Atunci da se duce medicamentele expirate seringi,ace.instalatii de perfuzie .Containerul trebui împărțit în doua compartimente Unul pt .medicamente și unul pentru diverse materiale sanitare.

  2. Lazar Ioan

    miercuri, 27.03.2024 at 16:34

    Total greșit.Nu merge nimeni la spital.Trbuie pus un recipient sigilat lângă fiecare farmacie asigurat și sa nu poate goli decât de persoane autorizate.recipientul trebuie împărțit în doua compartimente.Unul pt. medicamente și unul pt materiale sanitare.Ace,știringi,instalații perfuzie etc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax