Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetățenii din Zlatna beneficiază de reducerea cu 50% a prețului energiei electrice sau gazelor naturale. Precizările Primăriei

Publicat

turn Ampelum Zlatna drona 2

Primăria orașului Zlatna anunță cetățenii cu domiciliul pe raza localității că beneficiază de reducerea cu 50% a prețului final al energiei electrice/gazelor naturale aferent contractului de furnizare încheiat.

Cetățenii care beneficiază de facilitățile menționate, în nume propriu sau, după caz, al familiei pe care o reprezintă, vor depune o cerere la Primărie, prin care solicită acordarea facilităților ce li se cuvin.

Cererea va fi însoțită de următoarele acte doveditoare:

1. Documentul de atestare a domiciliului stabil (buletinul/cartea de identitate)

2. Declarație pe propria răspundere, sancționabilă conform legii, pentru declarații false cu privire la îndeplinirea condițiilor pentru acordarea facilităților.

3. Copia ultimei facturi emise de furnizor gaz/energie electrică (în scopul identificării furnizorului)

Cererea însoțită de documentele enumerate la punctele 1, 2 și 3 se pot depune până în data de 15 august 2022 sau după dobândirea dreptului de a beneficia de această facilitate.

Cererile se depun la Direcția de Asistență Socială Zlatna, strada Petru Dobra, nr. 11 sau pe adresa de mail iuscogeorgeta@yahoo.com.

Potrivit reprezentanților Primăriei Zlatna, nu beneficiază de aceste reduceri persoanele fizice care nu și-au achitat facturile scadente la termen.

Cererea și declarația pe propria răspundere se pot descărca AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax