Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Albaiulienii, invitaţi să aleagă simbolul ce va marca intrările în municipiu

Publicat

Primăria Alba Iulia lansează cetăţenilor provocarea de a alege împreună cu autorităţile locale simbolul ce va marca intrările în municipiul Alba Iulia. Pe site-ul Primăriei au fost postate mai multe variante de simboluri, iar, în urma consultării populaţiei, va fi ales cel mai potrivit.

Amplasarea semnalului-simbol se va face astfel încât să marcheze într-un mod cât mai personalizat accesul în zona urbană a municipiului Alba Iulia, la intrările dinspre Sebeş, dinspre Cluj-Napoca şi dinspre Zlatna, înlocuind vechile semnale, care prezintă un grad avansat de uzură şi sunt perimate atât fizic cât şi estetic.

„Noul semnal-simbol va încorpora atât stema, cât şi brandul municipiului Alba Iulia, astfel încât prin îmbinarea celor 2 componente definitorii să sugereze, expresiv, atât trecutul încărcat de istorie, simbolizat de heraldica stemei, cât şi devenirea actuală exprimată prin brand.
Solicităm locuitorilor municipiului Alba Iulia să-şi exprime punctul de vedere în legătură cu propunerea de semnal-simbol în termen de 15 zile, începând cu data de 11.10.2011, la Sediul Primăriei, Calea Moţilor, nr. 5A, Camera 3 sau 4”, se arată pe site-ul Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. caiafa

    marți, 11.10.2011 at 19:05

    la semne din astea, care nu aduc bani „baietilor destepti” cetatenii sint chemati cu tam tam. Cind a fost vorba de taierea parcului Custozza au vrut sa o faca precum hotii, penestiute, sanu fie incurcati.

  2. moldovan

    miercuri, 12.10.2011 at 07:10

    La intrarea de la Drambar vreau un simbol cu un pod daramat.

  3. TH

    miercuri, 12.10.2011 at 10:08

    A existat si un concurs de idei ?????……………e cam subtire…….. !!!!!!!!!!!!!!!

  4. niku

    miercuri, 12.10.2011 at 11:22

    Bravo, e foarte frumos! Ar trebuie sa pune scrie ” Bine ati venit”

  5. cititor

    miercuri, 12.10.2011 at 13:48

    sunt curios cati din cei care comenteaza pe aceasta tema vor si merge la primarie cand se face sedinta. Ca de tastat si bagat de vina pe net toti suntem buni. . .

  6. aleluia

    miercuri, 12.10.2011 at 18:17

    si daca se face sedinta crezi ca te asculta cineva?hotarirea este luata deja. Ca la examene..consursul se tine joi d’a postu-i ocupat de marti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax