Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CEx al PSD: Ședința ”cuțitelor pe masă”. Contestatarii lui Liviu Dragnea ar putea fi excluși din partid

Publicat

firea

PSD organizează luni o ședință cu miză foarte mare pentru taberele din partid, fiind, spun surse din rândul social-democraților, inevitabil să se lase cu excluderi. Vizați sunt contestatarii lui Liviu Dragnea. De altfel, șeful PSD şi-a chemat susţinătorii cu o seară înainte pentru negocieri de ultim moment. Întîlnirea nu a avut loc la sediul partidului, ci în Parlament, unde jurnaliştii nu au acces.

O astfel de reuniune informală este o strategie pe care Liviu Dragnea o foloseşte înainte de orice moment critic din PSD. Nu intră în şedinţele Comitetului Executiv fără să ştie pe câte voturi se bazează.

Nu este clar în acest moment câţi social-democraţi vor fi sancţionaţi. Neoficial, se vorbeşte despre Adrian Ţuţuianu, pentru înregistrările care au apărut în presă.

Se vehiculează şi numele lui Marian Neacşu, secretarul general al partidului, cu care Liviu Dragnea a avut o serie de altercaţii înainte de moţiunea simplă, care a picat până la urmă în Parlament, depusă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

E posibilă o sancţiune și pentru Gabriela Firea, pentru declaraţiile critice făcute la adresa lui Liviu Dragnea în mod repetat. Apropiaţii lui Liviu Dragnea afirmă că excluderile sunt inevitabile.

De partea cealaltă, disidenţii spun că au un mesaj foarte clar pentru Liviu Dragnea, pe care i l-au şi transmis. Vor fi solidari, se vor opune excluderilor, ceea ce nu poate însemna decât că sunt pregătiţi să îşi dea demisia în bloc. Aceşti lideri PSD controlează la rândul lor parlamentari. Astfel, îi ameninţă Pe Liviu Dragnea şi pe Călin Popescu Tăriceanu că îi vor lăsa fără majoritate. Un moment cât se poate de nepotrivit, pentru că opoziţia a anunţat că depune o moţiune de cenzură.

Sursă: digi24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax