Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CEx PSD. OPT ministere, vizate de remaniere, Meleşcanu va fi revocat de ALDE. Lista celor care ar putea pleca din Guvern

Publicat

psd

Opt miniştri ar urma să fie înlocuiţi din Guvernul Dăncilă. Lista celor vizaţi de remaniere este discutată astăzi de social-democrați, în CEX al PSD se reunește astăzi, de la ora 12.00.

Viorica Dăncilă a anunțat că a făcut evaluarea a opt ministere, măsurile urmând a fi decise în CEx-ul de luni, scrie hotnews.ro.

Potrivit unor surse politice, pe listă s-ar afla Carmen Dan (MAI), Ecaterina Andronescu (MEN), Bogdan Trif (Turism), Bogdan Matei (Tineret și Sport), Ioan Deneș (Ape și Păduri), Răzvan Cuc (Transporturi), Petre Daea (Agricultură) și Daniel Suciu (Dezvoltare),

La Interne ar fi fost propus senatorul PSD Nicolae Moga, iar în locul lui Meleșcanu, la Externe, fosta europarlamentară Ramona Mănescu.

În PSD ar fi nemulţumiri şi faţă de ministrul Justiţiei, Ana Birchall, cu referinţe la modalitatea în care a gestionat tema justiției în partid și declarațiile referitoare la secția speciala de investigarea magistraților.

Viorica Dăncilă a anunțat că vor fi făcute propuneri și pentru funcțiile de vicepremieri conduse interimar de Ana Birchall și Eugen Teodorovici.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică seară, că ALDE a decis ca ministrul de Externe Teodor Meleșcanu să fie remaniat, iar luni vor decide cine îl va înlocui.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 15.07.2019 at 12:34

    Se inlocuiesc niste habarnisti cu altii. Mare lucru ! De catre alta habarnista.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax