Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: Bilete de tren la jumătate de preţ pentru elevi, în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, în perioada 18 – 22 aprilie

Publicat

12799298_593736400784526_6364284788777336227_n CFR Călători pune la dispoziţia elevilor, în perioada 18 – 22 aprilie, bilete de tren la preţuri reduse chiar şi cu 50 la sută, pentru toţi cei care fac parte din programul educaţional „Şcoala Altfel”.

„CFR Călători vine în întâmpinarea părinţilor şi a cadrelor didactice şi propune pentru această săptămână călătoriile individuale sau de grup ale copiilor, pe distanţe scurte, la alegere”, transmit reprezentanții companiei într-un comunicat.

Astfel, la călătoria cu trenurile CFR Călători spre orice destinaţie din România, copiii de până la zece ani beneficiază de unele dintre cele mai atractive reduceri: 50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua. Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat.

Potrivit reprezentanților CFR, reducerile pentru copiii de până la zece ani se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online.

(P) Pregătește-te de primăvară și de mișcare. Vezi colecția de Haine și pantofi sport de la FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la 900 de branduri renumite. Adidași de sală și echipament jogging, tricouri, treninguri,  ghete drumetie, genți de voiaj  și valizerucsacuri de la mărci ca Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc.

De asemenea, grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (o persoană la 10 copii).

Foto: Facebook

sursa: cfrcălători.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax