Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: De VINERI, patru trenuri Regio vor circula pe traseul Teiuş – Alba Iulia – Cugir şi retur. Orele de plecare din staţii

Publicat


tren calatoriCFR Călători anunţă că Ministerul Transporturilor a aprobat introducerea în circulaţie a patru trenuri Regio, de vineri, 13 noiembrie, pe traseul Teiuş – Alba Iulia – Cugir şi retur. Decizia a fost luată după ce localnicii din zonă un au mai avut posibilităţi de transport, în urma retragerii operatorului particular Regiotrans de pe secţiile Cugir – Şibot.

CFR Călători precizează că dispune de mijloacele necesare pentru a opera două perechi de trenuri de călători pe secţia Cugir – Şibot – Teiuş.

Acestea sunt:

Tren Regio în relaţia Teiuş – Alba Iulia – Şibot – Cugir, cu plecare din staţia Teiuş la ora 3.49

Tren Regio în relaţia Cugir – Şibot – Alba Iulia – Teiuş, cu plecare din staţia Cugir la ora 6.02

Tren Regio în relaţia Teiuş – Alba Iulia – Şibot – Cugir, cu plecare din staţia Teiuş, la ora 13.07 (nu circulă în zilele de 7, duminica)

Tren Regio în relaţia Cugir – Alba Iulia – Şibot – Cugir, cu plecare din staţia Cugir, la ora 18.03 (un circulă în zilele de 7, duminica).

Din aceeaşi dată, alte trenuri Regio vor circula între Simeria şi Hunedoara, respectiv între Roşiori Nord şi Turnu Măgurele.

trenuri cugir sibotPotrivit CFR Călători, Trenurile circulă în regim de tren Regio, iar tarifele sunt accesibile tuturor. De exemplu, un bilet la clasa a II-a costă 7,5 lei pe ruta Cugir – Șibot – Teiuş (4 lei pe ruta Hunedoara – Simeria, 7 lei pe ruta Turnu Măgurele – Roșiori Nord), iar preţul unui  abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii este de 157,50 lei pe ruta Cugir – Şibot – Teiuş (84 lei pe ruta Hunedoara – Sumeria şi 147 lei Turnu Măgurele – Roșiori Nord). De asemenea, elevii și studenții beneficiază de 50% reducere din preţul biletelor şi de 75% reducere la abonamentele lunare la tren Regio (din tariful integral de transport).

Pe ruta Hunedoara – Simeria va fi parcursă cu şase trenuri (3 dus/3 întors), iar rutele Turnu Măgurele – Roșiori Nord şi Cugir – Șibot – Teiuş vor fi parcurse cu câte patru trenuri (2 dus/2 întors). Acestea vor deservi locuitorii localităţilor din parcurs, asigurându-le şi legătura cu alte localități din proximitate.

În ultima perioadă, CFR Călători a reluat circulația pe 9 rute abandonate de operatorii feroviari privaţi: Golești – Câmpulung – Parcul Krețulescu, Alexandria – Zimnicea, Caracal – Corabia, Târgoviște – Pietroșița, Timișoara Nord – Jimbolia, Târgu Neamț – Pașcani, Sighișoara – Odorhei, Remetea Mică – Timişoara Nord şi Curtea de Argeș – Pitești.

“Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. În punctele de oprire unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia de a-şi procura biletele de la conductorul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete”, precizează CFR Călători.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum va arăta noua creșă ce va fi construită la Alba Iulia. Spații de joacă amenajate pe acoperiș

Publicat

La Alba Iulia, în zona cartierului Orhideelor, se pregătește construirea unei creșe cu spații moderne, multifuncționale și atractive pentru copii. Proiectul a ajuns la faza studiului de fezabilitate. Locația vizată este în zona cartierului Orhideelor, pe Strada Lalelelor, nr. 97 A, lângă Unitatea Militară 01684. Clădirea va fi construită pe o parcelă de 2.065 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 3 februarie. Se încălzește câteva zile, apoi din nou frig. Prognoza pe două săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește de miercuri, iar din 30 ianuarie se va răci din nou. Vor mai fi câteva ninsori și ploi, dar slabe și doar local. Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 3 februarie, în regiuni din țară. În Transilvania, în primele zile de prognoză valorile maxime de temperatură vor fi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii vor avea transport rutier gratuit, pe baza carnetului de elev. Precizări de la Ministerul Educației

Publicat

Ministerul Educației a anunțat că a găsit soluția pentru a debloca situația decontării transportului elevilor, iar din anul școlar 2020-2021 aceștia vor avea gratuitate pe baza carnetului de elev. La inițiativa ministrului educației și cercetării, Monica Anisie, în ultimele două săptămâni au avut loc mai multe întâlniri interministeriale pe tema asigurării transportului elevilor școlarizați în […]

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

Bazinul acoperit de înot din Blaj ar putea fi deschis în 14 februarie. Investiția a fost de un milion de euro

Publicat

Noul bazin acoperit de înot din Blaj va fi deschis, cel mai probabil, în 14 februarie, potrivit primarului Gheorghe Valentin Rotar. Bazinul a fost construit în zona Bazei de Agrement, investiția fiind de aproximativ un milion de euro. „Am sperat că îi vom da drumul de Sărbători, însă din cauza probelor și a micilor probleme, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate