Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: De VINERI, patru trenuri Regio vor circula pe traseul Teiuş – Alba Iulia – Cugir şi retur. Orele de plecare din staţii

Publicat

tren calatoriCFR Călători anunţă că Ministerul Transporturilor a aprobat introducerea în circulaţie a patru trenuri Regio, de vineri, 13 noiembrie, pe traseul Teiuş – Alba Iulia – Cugir şi retur. Decizia a fost luată după ce localnicii din zonă un au mai avut posibilităţi de transport, în urma retragerii operatorului particular Regiotrans de pe secţiile Cugir – Şibot.

CFR Călători precizează că dispune de mijloacele necesare pentru a opera două perechi de trenuri de călători pe secţia Cugir – Şibot – Teiuş.

Acestea sunt:

Tren Regio în relaţia Teiuş – Alba Iulia – Şibot – Cugir, cu plecare din staţia Teiuş la ora 3.49

Tren Regio în relaţia Cugir – Şibot – Alba Iulia – Teiuş, cu plecare din staţia Cugir la ora 6.02

Tren Regio în relaţia Teiuş – Alba Iulia – Şibot – Cugir, cu plecare din staţia Teiuş, la ora 13.07 (nu circulă în zilele de 7, duminica)

Tren Regio în relaţia Cugir – Alba Iulia – Şibot – Cugir, cu plecare din staţia Cugir, la ora 18.03 (un circulă în zilele de 7, duminica).

Din aceeaşi dată, alte trenuri Regio vor circula între Simeria şi Hunedoara, respectiv între Roşiori Nord şi Turnu Măgurele.

trenuri cugir sibotPotrivit CFR Călători, Trenurile circulă în regim de tren Regio, iar tarifele sunt accesibile tuturor. De exemplu, un bilet la clasa a II-a costă 7,5 lei pe ruta Cugir – Șibot – Teiuş (4 lei pe ruta Hunedoara – Simeria, 7 lei pe ruta Turnu Măgurele – Roșiori Nord), iar preţul unui  abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii este de 157,50 lei pe ruta Cugir – Şibot – Teiuş (84 lei pe ruta Hunedoara – Sumeria şi 147 lei Turnu Măgurele – Roșiori Nord). De asemenea, elevii și studenții beneficiază de 50% reducere din preţul biletelor şi de 75% reducere la abonamentele lunare la tren Regio (din tariful integral de transport).

Pe ruta Hunedoara – Simeria va fi parcursă cu şase trenuri (3 dus/3 întors), iar rutele Turnu Măgurele – Roșiori Nord şi Cugir – Șibot – Teiuş vor fi parcurse cu câte patru trenuri (2 dus/2 întors). Acestea vor deservi locuitorii localităţilor din parcurs, asigurându-le şi legătura cu alte localități din proximitate.

În ultima perioadă, CFR Călători a reluat circulația pe 9 rute abandonate de operatorii feroviari privaţi: Golești – Câmpulung – Parcul Krețulescu, Alexandria – Zimnicea, Caracal – Corabia, Târgoviște – Pietroșița, Timișoara Nord – Jimbolia, Târgu Neamț – Pașcani, Sighișoara – Odorhei, Remetea Mică – Timişoara Nord şi Curtea de Argeș – Pitești.

“Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. În punctele de oprire unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia de a-şi procura biletele de la conductorul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete”, precizează CFR Călători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Sportivii CSM Unirea Alba Iulia, pe podium la la turneul internațional de polo din Turcia

Publicat

Sportivii CSM Unirea Alba Iulia au urcat pe podium la turneul internațional de polo desfășurat în Turcia, la finalul acestei săptămâni.

Echipele de polo din Alba Iulia au participat la competițiile de băieți U13 respectiv fete U15, la Uzunköprü (Turcia).

Au ocupat locul 3 la ambele competiții și au primit două premii individuale: Amalia Novăcean, cel mai valoros jucător și Adrian Iovan, cel mai bun atacant.

Sportivii au concurat alături de echipe din Turcia, Bulgaria, R. Moldova și încă o grupare din România, respectiv Triumf București.

“Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor! Luptă Unirea!!!” este mesajul postat pe pagina de facebook a CSM Unirea Alba Iulia de către antrenorul Dorin Pocol.

Comunicat de presă CSM Unirea Alba Iulia

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

Clarificări de la Ministerul Energiei, despre ”taxa pe soare”. Când ar putea fi aplicată

Publicat

foto: pixabay free

Ministerul Energiei a publicat precizări despre taxa ce ar urma să fie aplicată prosumatorilor. Autoritatea oferă clarificări despre ordonanța de urgență adoptată.

Potrivit sursei citate, ”posibilitatea introducerii unei taxe este îndepărtată, în orizontul de timp al finalului anului 2026 și presupune îndeplinirea mai multor condiții”.

De asemenea, ””la nivelul Comisiei Europene și a Parlamentului European, se discută despre revizuirea acestei directive prin pachetul Fit for 55, directivă ce va aduce alte modificări în sensul accelerării implementării energiei regenerabile și a promovării acesteia”.

Vezi Guvernul va introduce ”taxa pe soare”. Românii cu fotovoltaice vor fi obligați să plătească pentru ce produc și consumă. Condiții

Comunicatul Ministerului Energiei

” prin Ordonanța de urgență pentru completarea cadrului legal de promovare a utilizării energiei din surse regenerabile, precum şi pentru modificarea și completarea unor acte normative, care a fost adoptată în data de 29 noiembrie, Guvernul României a transpus Directiva (UE) 2018/2001 a Parlamentului European și a Consiliului din 11 decembrie 2018 (reformare) privind promovarea utilizǎrii energiei din surse regenerabile.

Modificările erau necesare a fi realizate având în vedere că România risca să intre în procedură de infringement (riscul de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene în cauza 2021/0333).

Prin Directiva (UE) 2018/2001 s-a instituit un obiectiv obligatoriu la nivelul Uniunii Europene care să urmărească o pondere de cel puțin 32 % a energiei din surse regenerabile în consumul final brut, obiectiv pentru a cărui îndeplinire este necesară încurajarea în continuare a dezvoltării de tehnologii de producere a energiei din surse regenerabile și implicit conferirea de stabilitate și predictibilitate investitorilor în domeniu.

Încurajăm producerea de energie regenerabilă, creșterea numărului de prosumatori, inclusiv prin finanțări din bugetul național, din PNRR sau Fondul pentru Modernizare și reamintim că prin adoptarea OUG 143, din decemebrie 2021, ordonanța ce a introdus posibilitatea compensării cantitative a energiei produse de prosumatori, numărul acestora a crescut exponențial în cursul anului 2022.

Clarificări legislative pentru încurajarea investițiilor

Ordonanța de urgență vine cu o serie de clarificări legislative, tocmai pentru a încuraja acest tip de investiții, iar în ceea ce privește introducerea unei taxări a prosumatorilor precizăm următoarele aspecte extrem de importante:

Ca regulă generală prosumatorii nu plătesc nicio taxă, însa Directiva 2018/2001 vorbește de introducerea unei taxe pentru prosumatori în anumite condiții, acestea regăsindu-se la art. 21 din Ordonanță.

Autoritățile administrației publice centrale și ANRE aplică taxe și tarife nediscriminatorii și proporționale prosumatorilor de energie din surse regenerabile, în legătură cu energia electrică din surse regenerabile autoprodusă de aceștia care rămâne în spațiile lor într-unul sau mai multe din următoarele cazuri:

a) dacă energia electrică din surse regenerabile autoprodusă este sprijinită efectiv prin intermediul unor scheme de sprijin, numai în măsura în care nu sunt subminate viabilitatea economică a proiectului și efectul de stimulare a unui astfel de sprijin;

b) de la data de 1 decembrie 2026, dacă puterea instalată în centralele electrice ale prosumatorilor depășește 8% din puterea totală instalată în capacitățile de producție de energie electrică la nivel national și dacă se demonstrează, prin intermediul unei analize cost-beneficiu, efectuată de ANRE printr-un proces deschis, transparent și participativ, că dispoziția prevăzută la alin. (3) lit. (b) fie a avut drept rezultat o sarcină disproporționată semnificativă pentru sustenabilitatea financiară pe termen lung a sistemului electric, fie creează un stimulent care depășește ceea ce este necesar în mod obiectiv pentru a obține o utilizare rentabilă a energiei din surse regenerabile, precum și că o astfel de sarcină sau un astfel de stimulent nu ar putea fi minimizat prin întreprinderea altor acțiuni rezonabile; sau

c) dacă energia electrică din surse regenerabilă autoprodusă este produsă în instalații cu o putere totală instalată de energie electrică de peste 30 kW;

Aplicarea taxei, posibilă la finalul anului 2026

Așa dupa cum se vede și din text, posibilitatea introducerii unei taxe este îndepărtată, în orizontul de timp al finalului anului 2026 și presupune îndeplinirea mai multor condiții.

Mai mult, la nivelul Comisiei Europene și a Parlamentului European, se discută despre revizuirea acestei directive prin pachetul Fit for 55, directivă ce va aduce alte modificări în sensul accelerării implementării energiei regenerabile și a promovării acesteia.

OUG a fost adoptată după ce a fost avizată de către Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Economiei, Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei, Ministerul Justiției, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Amintim că OUG poate fi modificată în Parlamentul României, prin respectarea procedurilor parlamentare”.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA, săptămâna 5-11 decembrie: prognoza de Moș Nicolae. Temperaturi și precipitații, pe zile, în localități din județ

Publicat

alba iulia cetate

Vremea se încălzește săptămâna viitoare, însă sunt anunțate și ploi. Temperaturile maxime vor varia între 6 și 12 grade Celsius în zonele joase.

La munte, maximele vor varia între 0-8 grade la Oașa și 3-10 grade la Arieșeni.

De Moș Nicolae, în 5 și 6 decembrie, vor fi câteva averse.

Prognoza meteo în localități din județul Alba, pentru săptămâna 5-11 decembrie

Vremea/ Prognoza meteo: Luni, 5 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 2 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Sebeș: minime de 1 grad Celsius, maxime de 6 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Șugag: minime de 1 grad Celsius, maxime de 4 grade Celsius; noros
 • Oaşa: minime de -1 grad Celsius, maxime de 3 grade Celsius; nori joși
 • Aiud: minime de 1 grad Celsius, maxime de 6 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Blaj: minime de 1 grad Celsius, maxime de 6 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Ocna Mureş: minime de 1 grad Celsius, maxime de 6 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Zlatna: minime de 2 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; predominant noros
 • Abrud: minime de 0 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; predominant noros
 • Câmpeni: minime de 0 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; predominant noros
 • Arieşeni: minime de 0 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; predominant noros
 • Cugir: minime de 1 grad Celsius, maxime de 6 grade Celsius; aversă (ploaie)

Vremea/ Prognoza meteo: Marți, 6 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 2 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)
 • Sebeș: minime de 3 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)
 • Șugag: minime de -1 grad Celsius, maxime de 5 grade Celsius; averse (ploi)
 • Oaşa: minime de -3 grade Celsius, maxime de 3 grade Celsius; averse (ploi)
 • Aiud: minime de 1 grad Celsius, maxime de 8 grade Celsius; parțial însorit
 • Blaj: minime de 1 grad Celsius, maxime de 8 grade Celsius; parțial însorit
 • Ocna Mureş: minime de 2 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)
 • Zlatna: minime de 3 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)
 • Abrud: minime de 0 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; averse (ploi)
 • Câmpeni: minime de 0 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; averse (ploi)
 • Arieşeni: minime de -1 grad Celsius, maxime de 5 grade Celsius; averse (ploi)
 • Cugir: minime de 3 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)

Vremea/ Prognoza meteo: Miercuri, 7 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 4 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; însorit spre parțial noros
 • Sebeș: minime de 3 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; parțial însorit
 • Șugag: minime de 1 grad Celsius, maxime de 4 grade Celsius; însorit spre parțial noros
 • Oaşa: minime de -1 grad Celsius, maxime de 0 grade Celsius; parțial însorit
 • Aiud: minime de 4 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; însorit spre parțial noros
 • Blaj: minime de 4 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; însorit spre parțial noros
 • Ocna Mureş: minime de 2 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; însorit spre parțial noros
 • Zlatna: minime de 4 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; parțial însorit
 • Abrud: minime de 3 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; parțial însorit
 • Câmpeni: minime de 3 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; parțial însorit
 • Arieşeni: minime de 1 grad Celsius, maxime de 3 grade Celsius; însorit spre parțial noros
 • Cugir: minime de 3 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; parțial însorit

Vremea/ Prognoza meteo: Joi, 8 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 4 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)
 • Sebeș: minime de 3 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)
 • Șugag: minime de 3 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; averse (ploi)
 • Oaşa: minime de 1 grad Celsius, maxime de 4 grade Celsius; averse (ploi)
 • Aiud: minime de 4 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)
 • Blaj: minime de 4 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)
 • Ocna Mureş: minime de 4 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; averse (ploi)
 • Zlatna: minime de 4 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)
 • Abrud: minime de 4 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; averse (ploi)
 • Câmpeni: minime de 4 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; averse (ploi)
 • Arieşeni: minime de 2 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; averse (ploi)
 • Cugir: minime de 3 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)

Vremea/ Prognoza meteo: Vineri, 9 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 7 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros
 • Sebeș: minime de 6 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros
 • Șugag: minime de 4 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; nori joși
 • Oaşa: minime de 4 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; ploaie/burniță
 • Aiud: minime de 6 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros
 • Blaj: minime de 6 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros
 • Ocna Mureş: minime de 6 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; noros
 • Zlatna: minime de 6 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; noros
 • Abrud: minime de 5 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Câmpeni: minime de 5 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Arieşeni: minime de 5 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; aversă (ploaie)
 • Cugir: minime de 6 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros

Vremea/ Prognoza meteo: Sâmbătă, 10 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Sebeș: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Șugag: minime de 5 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; șanse de ploaie
 • Oaşa: minime de 3 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; averse (ploi)
 • Aiud: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Blaj: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Ocna Mureş: minime de 5 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse puternice (ploi)
 • Zlatna: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; averse (ploi)
 • Abrud: minime de 5 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse (ploi)
 • Câmpeni: minime de 5 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse (ploi)
 • Arieşeni: minime de 4 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; averse (ploi)
 • Cugir: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; ploaie scurtă

Vremea/ Prognoza meteo: Duminică, 11 decembrie

 • Alba Iulia: minime de 2 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros, posibil aversă (ploaie)
 • Sebeș: minime de 2 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Șugag: minime de 0 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Oaşa: minime de -2 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; ninsoare sporadică
 • Aiud: minime de 2 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)
 • Blaj: minime de 2 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse (ploi)
 • Ocna Mureş: minime de 1 grad Celsius, maxime de 8 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Zlatna: minime de 1 grad Celsius, maxime de 9 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Abrud: minime de 0 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Câmpeni: minime de 0 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Arieşeni: minime de -1 grad Celsius, maxime de 7 grade Celsius; ploaie scurtă
 • Cugir: minime de 2 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; ploaie scurtă

sursa: accuweather.com

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Campionatele Naţionale de şah rapid şi blitz pe echipe de la Sebeş. Rezultatele competiției

Publicat

În acest weekend, la Sebeș s-au desfășurat Campionatele Naţionale de şah rapid şi blitz. Competiţiile au făcut parte din Festivalul Internaţional al României la Şah, organizat de Federaţia Română de Şah, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba.

Atât competiţia open, cât şi cea feminină au fost dominate cu autoritate de echipele CSU ASE Superbet Bucureşti. În acest an, clubul s-a impus în majoritatea întrecerilor interne şi a obţinut clasări foarte bune şi în Cupa Cluburilor Europene.

CSU ASE Superbet a reuşit câte 7 victorii şi un meci egal, atât în turneul de şah rapid, cât şi în cel de blitz, impunându-se fără problem în ambele turnee.

 • Echipa/masculin: Constantin Lupulescu, Vlad Jianu, Mircea Pârligras şi David Gavrilescu (80% din echipa olimpică a României), condusă de marele maestro internaţional Tiberiu Georgescu.

La feminin, CSU ASE Superbet Bucureşti a reuşit să câştige toate meciurile jucate în competiţiile de şah rapid şi blitz.

 • Echipa/feminin: Andrada Popale (lider), Irina Bulmaga, Elena Cosma şi Alessia Ciolacu (cele trei, componente ale echipei olimpice a României).

Echipele medaliate

Şah rapid – open

 • 1. CSU ASE Superbet Bucureşti
 • 2. ACS Arnia Chess IT Bucureşti
 • 3. CS Universitatea de Vest Timişoara

Şah rapid – feminin

 • 1.CSU ASE Superbet Bucureşti
 • 2.CSM Bucureşti
 • 3. ACS Arnia Chess IT Bucureşti

Blitz – open

 • 1. CSU ASE Superbet Bucureşti
 • 2. Sparta Techirghiol3.
 • 3. CS Universitatea de Vest Timişoara

Blitz – feminin

 • 1. CSU ASE Superbet Bucureşti
 • 2. CSM Bucureşti
 • 3. ACS Arnia Chess IT Bucureşti

Rezultatele echipelor CSM Unirea Alba Iulia

În această companie extrem de puternică, CSM Unirea Alba Iulia, care în acest an a promovat în Divizia A, a avut o evoluţie onorantă, terminând pe locul 9 din 20 de echipe participante, în ambele competiţii, de şah rapid şi blitz.

În mare formă, liderul echipei, Mihnea Costachi, a tras echipa după el, realizând 6 puncte din 8 partide (câte 4 victoriişi 4 remize) în ambele probe.

O evoluţie bună a avutşi George Ileană, 4,5 punctela şah rapid, respectiv 5 puncte la blitz.

De remarcat şi evoluţia excelentă în proba de blitz a lui Andrei Negrean, campionul mondial şi European en titre la blitz, la categoria copii sub 10 ani. Foarte talentatul junior român al cărui tată este din Cugir a fost împrumutat de clubul albaiulian pentru acest campionat şi a obţinut 3,5 puncte din 6 partide. Victoria sa împotriva maestrului internaţional Gabriel Grecescu a fost decisivă în victoria cu 2,5-1,5 a CSM Unirea Alba Iulia împotriva ACS Arnia Chess IT Bucureşti, una dintre cele mai mari surprize ale campionatului.

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut la Sebeş doar împotriva unor echipe de calibru, care joacă în Superliga Naţională pe echipe: CSU ASE Superbet Bucureşti, Sparta Techirghiol, CS Universitatea de Vest Timişoara şi Vados Arad.

O surpriză foarte plăcută a fost evoluţia echipei a 3-a a clubului albaiulian, formată din juniorii: Răzvan Burja-Udrea, Alexandru Simina, Andrei Simina şi Maia Macarie. Aceștia au reuşit să se claseze pe locul 17 în competiţia de şah rapid şi pe un excelent loc 14 în competiţia de blitz, în care au câştigat 3 meciuri şi au încheiat unul la egalitate, împotriva unor adversari mult mai experimentaţi. Antrenori, Mihnea Costachi şi David Cordea.

De notat şi evoluţia foarte bună în proba de blitz a CSO Metalurgistul Cugir, care s-a clasat pe locul 11.

Finala Grand Prix România, luni, la Alba Iulia

De luni, Festivalul Internaţional al României la Şah se vamuta la Hotelul Transilvania din Alba Iulia pentru Finala Grand Prix România. Participă 16 dintre cei mai buni şahişti români ai momentului.

”Cu siguranţă, favoritul publicului va fi albaiulianul Mihnea Costachi, ale cărui rezultate obţinute în acest weekend la Sebeş ne dau speranţe pentru o clasare foarte bună a acestuia în finala circuitului Grand Prix România 2022”, a transmis Marius Ceteraș.

Meciurile de luni şi marţi vor începe la orele 9.30 şi 16.00. Publicul poate asista live atât la partide, cât şi la comentariile oferite de mari maeştri şi maeştri internaţionali.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax