Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: Din 14 decembrie, reduceri la cumpărarea unor bilete, până la 45%. La staţia din Alba Iulia se emit legitimaţii pentru trafic internaţional

Publicat

oameni, gara alba iulia Din data de 14 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a Noului Plan de Mers al Trenurilor 2014-2015, CFR Călători va acorda reduceri tarifare la cumpărarea biletelor de la 35% până la 45%. Astfel călătorii vor plăti cu 35% la mai puţin pentru biletele de tren la IR 1541, 1540 Iaşi – Braşov şi retur, 40%  la clasa I şi 45%  la clasa a II-a la diferite trenuri.

De asemenea CFR transmite că la staţiile Vinţu de Jos, Sebeş, Şibot nu se emit legitimaţii de călătorie în trafic internaţional.

Călătorii care doresc să circule cu trenurile internaţionale în aceste staţii sunt rugaţi să-şi procure legitimaţii de călătorie în trafic internaţional de la staţia Alba Iulia.

În plus, cu trenul IR 1641 Braşov – Sfântu Gheorghe, vor putea călători şi pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio. La staţia Alba Iulia se emit bilete în trafic Internaţional cu o anticipaţie faţă de data călătoriei cu 90 zile.

Din 14 decembrie, călătorii plătesc mai puţin la achiziţionarea biletelor pentru anumite călătorii cu trenul:

35% la trenurile IR 1541, 1540 Iaşi – Braşov şi retur

40%  la clasa I şi 45%  la clasa a II-a la următoarele trenuri:

IR 1594 Craiova – Bucureşti

IR 1720/ IR 1720-1 Piatra Olt – Craiova. Trenul va avea opriri suplimentare în staţiile: Brănet h.,  Robăneşti Hm., Toporaş h., Bordei hc.

IR 1782 Piteşti – Bucureşti Nord

Aceste reduceri se aplică la achiziţionarea biletelor preţ întreg (adult şi copil) clasa I şi clasa a II-a, fără obligativitatea rezervării locului. Cu aceste trenuri vor putea călători şi pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio.

 

CFR

 

 

Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete și de la agențiile de voiaj din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă achiziţionarea biletelor de tren în avans: online de pe cfrcalatori.ro; prin rezervare telefonică; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la automatele XsellKiosk din gări; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax