Connect with us
Publicitate

Uncategorized

CFR Călători face abonamente pentru cinci, zece şi cincisprezece zile

Publicat

CFR Călători Alba Iulia eliberează, la cerere, abonamente pentru călătoriile cu trenul pe perioade de cinci, zece şi cincisprezece zile. Legitimaţiile de călătorie se vor emite pentru trenuri de persoane, accelerate, rapide sau intercity, conform solicitării, la clasa a II-a, pe zone kilometrice tarifare până la 1.000 km.

Pe cerererea tipizată se va menţiona de către solicitant zilele valabile pentru care doreşte să se emită legitimaţia. Călătoria cu această legitimaţie de călătorie, în alte zile decât cele menţionate va conduce la tratarea fără legitimaţie de călătorie, conform reglementărilor în vigoare.

Pentru abonamentul de cinci, zece sau cincisprezece zile nu se admite anticiparea sau amânarea călătoriei pentru alte zile decât cele înscrise în legitimaţia de călătorie. Documentul se eliberează în orice staţie CF sau agenţie de voiaj CF.

Se fac reduceri de 13% pentru procurarea legitimaţiei de călătorie cu anticipaţie de peste 21 de zile faţă de data călătoriei; reducere de 10% pentru procurarea legitimaţiei cu anticipaţie de 11 până la 20 de zile faţă de data călătoriei; reduceri de 5% pentru procurarea legitimaţiei cu anticipaţie de 6-10 zile.

Puteţi descărca de aici cererea pentru abonament emisă de CFR Călători –  MODEL CERERE ABONAMENT 5-10-15 ZILE

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax