Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători lansează programul estival „Trenurile Soarelui”. Din 14 iunie, curse suplimentare spre staţiunile de pe litoral și Delta Dunării

Publicat

A venit vara, iar distracția bate la ușă pentru elevi, studenți, dar și pentru cei care abia așteaptă un concediu la mare sau poate în Deltă. Astfel că, începând cu 14 iunie, CFR Călători va lansa programul estival „Trenurile Soarelui”. O serie de trenuri suplimentare care zilnic vor fi conectate cu destinațiile cele mai căutate în perioada verii, Marea Neagră și Delta Dunării. Călătorii vor beneficia de acest program până în 15 septembrie.

CFR Călători deschide oficial sâmbătă, 14 iunie, programul estival „Trenurile Soarelui”. Trenurile suplimentare vor asigura legături directe spre/dinspre stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării. Timp de trei luni, până la 15 septembrie, turiștii vor avea la dispoziție o serie de trenuri spre cele două destinații.

“CFR Călători a pregătit un program special de trenuri suplimentare pentru ca, în fiecare zi, toate regiunile țării să poată fi conectate cu destinațiile de vacanță cele mai căutate în perioada verii”, precizează reprezentanţii companiei.

În cursul acestei săptămâni compania va transmite numărul de trenuri care vor fi suplimentate în acest program, rutele, orarul și exemple de tarife.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax