Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CFR Călători, reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe țări europene

Publicat

CFR Călători, reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe țări europene. CFR Călători oferă reduceri de 20%, în perioada 4 – 18 iulie, la Interrail Global Pass sau One County Pass – abonamente pentru călătorii cu trenul în țările europene, cu valabilitate începând de la 1 septembrie.

„Pentru mulți oameni, vara este strâns legată de sentimentul de libertate. Libertatea de a explora un oraș nou, libertatea timpului petrecut în natură, libertatea de a călători cu prietenii vechi, dar și cu oameni noi pe care îi poți cunoaște pe parcurs.

Astfel, bucură-te de vară pe tot parcursul anului cu 20% la reducere la Pass-urile Interrail”, au transmis recent reprezentanții Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători – CFR Călători.

Potrivit companiei, reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr și Copil, atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a.

CFR Călători, reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe țări europene

Reducerea pentru Interrail Global Pass se aplică:

  • cu valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile din 1 lună, 10, 15 zile din 2 luni
  • cu valabilitate continua: 15, 22 zile continuu, 1, 2 si 3 luni continuu

Reducerea pentru One Country Pass se aplică:

  • pentru următoarele țări: Marea Britanie, Spania, Austria, Franța, Italia, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg), Irlanda (Republica Irlanda și Irlanda de Nord), Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croația, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia cu valabilitate flexi: 3, 4, 5, 6, 8 zile din 1 lună
  • pentru călătorii operate de compania maritimă ATTICA GROUP între Italia și Grecia precum și între unele insule din Grecia cu valabilitate flexi: 4, 6 zile din 1 lună.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe http://www.interrail.eu.

Ofertele Interrail Global Pass și One Country Pass sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale accesați https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate