Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: Serviciu de depozitare a bagajelor, disponibil în gara din Alba Iulia. Tarife şi condiţii

Publicat

CFR Călători a introdus serviciul de depozitare a bagajelor  în gările Alba Iulia, Sibiu și Sighişoara. Cei care călătoresc spre aceste destinații sau care sunt în tranzit, în cele trei staţii de cale ferată, au posibilitatea de a-şi lăsa bagajele, contra cost, la Biroul de depozitare a bagajelor.

Tariful este de 4 lei pentru păstrarea unui bagaj timp de maxim 3 ore. Pentru o perioadă de timp mai mare de 3 ore (până la ora 24 a zilei următoare celei în care s-a făcut depunerea bagajului), tariful este de 7 lei.

Călătorii pot preda spre păstrare în depozitele de bagaje de mână ale staţiilor orice colete, cu condiţia sa fie bine închise spre a fi asigurată integritatea conţinutului, astfel încât să nu fie posibilă sustragerea din conţinutul coletului fără violarea ambalajului.

Dacă coletele nu s-au ridicat în termen, se aplică tariful de magazinaj de 7 lei/zi pentru fiecare zi începută.

Nu se primesc spre păstrare în depozitele da bagaje de mână: mărfuri periculoase, explozibile, inflamabile etc; mărfuri predate în ambalaje fragile; colete care conţin mărfuri perisabile.
În caz de pierdere totală a coletului depus spre păstrare la depozitele de bagaje, se acordă ca despăgubire valoarea dovedită, maximum suma de 325 lei. Pentru pierderi parţiale, CFR Calatori nu răspunde decât în caz de violare a coletului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax