Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători vrea să introducă în circulaţie un tren spre Viena, cu plecare de la Cluj-Napoca. Planuri pentru 2016-2017

Publicat

CFR Călători vrea să includă în circulaţie un nou tren spre Viena, cu plecare de la Cluj-Napoca, pe lângă cursa Dacia, care pleacă din Bucureşti şi va fi modernizată cu vagoane rapide. De asemenea, alte rute propuse sunt spre Salonic şi Istanbul, din capitală.

Citește și Trenul direct Cluj Napoca – Viena va intra în circulație în 9 decembrie. Cât costă biletele

Planurile pentru 2016 sunt modernizarea a 30 de vagoane, pentru care există finanţare în planul de investiţii al companiei, circa 42 de milioane de lei, respectiv, în medie, aproximativ 1,4 milioane lei bucata.

tren calatori De asemenea, vor mai fi modernizate 40 de vagoane Corail, din care 15, prinse în planul de investiţii pe 2016, vor intra în componenţa trenului Dacia, care circulă pe ruta Bucureşti-Viena.

Iar în noul Mers al trenurilor, care intră în vigoare în luna decembrie 2016, CFR Călători va include încă un tren spre Viena, dar cu plecare din Cluj-Napoca. Această rută va fi deschisă cel mai probabil de anul viitor, a precizat directorul general CFR Călători, Iosif Szentes, pentru Agerpres.

Din vara acestui an, compania urmează să introducă în circulaţie un tren pe ruta Bucureşti-Salonic, iar din 2017 unul spre Istanbul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax