Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Cluj – FCSB, primul derby post-pandemie din Liga 1. Meciul se joacă astăzi, de la ora 20:00

Publicat

Duminică de la ora 20:00 se va disputa primul derby post – pandemie, confruntare care va pune față în față liderul Ligii 1 – CFR Cluj și ocupanta locului second în ierarhie, FCSB.

În acest moment, în clasamentul Ligii 1, CFR Cluj, ocupă locul 1 cu 30 puncte, iar FCSB ocupă locul 2, cu patru puncte mai puțin, 26 puncte. Duelul de astăzi din Gruia, ar putea dedice în mare măsură și soarta titlului.

O victorie a ardelenilor i-ar duce la 7 puncte în faţa rivalilor din Bucureşti, cu 7 etape înainte de finalul campionatului. Echipa lui Dan Petrescu are şi varianta egalului, care ar menţine-o la o distanţă liniştitoare de rivala cu care s-a bătut la titlu în ultimele două sezoane.

FCSB  are probleme de lot înainte de meciul cu CFR Cluj. Trei dintre fundașii echipei sunt accidentați (Cristea, Soiledis și Panțîru), în timp ce Bălgrădean și Adi Popa au fost scoși din lot de patronul echipei. De cealaltă parte, CFR Cluj arată foarte bine. „Feroviarii” au zdrobit Gaz Metan Mediaș în ultimul amical (scor 6-1), iar fotbaliștii echipei au primit o veste bună deunăzi: șefii au trimis o parte din salariile restante.

Sorin Giurcă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax