Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR: Trenuri deviate pe rute ocolitoare după un accident feroviar lângă Braşov. Informaţii pentru călători

Publicat

tren calatori Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că graficul de circulaţie al trenurilor IR a fost schimbat începând de joi pe rute ocolitoare, în urma unui accident feroviar din zona Braşov. Evenimentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, iar circulaţia feroviară a fost închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Racoş şi Rupea.

Circulaţia trenurilor în zona amintită a fost blocată începând cu ora 1.40, din cauza deraierii a şapte vagoane din compunerea unui tren de marfă.

Trenul care aparţine operatorului naţional avea în compunere 33 de vagoane şi transporta produse petroliere. După ce comisia de investigare va stabili cauzele producerii acestui eveniment feroviar, echipele de intervenţie, aflate la faţa locului vor interveni pentru eliberarea totală a căii ferate, potrivit CFR Călători.

Graficul de circulaţie al trenurilor IR a fost retrasat pentru ziua de joi, 19 noiembrie, pe ruta deviată Braşov-Sibiu-Copşa Mică, iar trenurile locale (Regio) circulă pe segmentele feroviare Braşov- Racoş, Rupea – Copşa Mică şi mai departe spre destinaţiile finale.

Patru trenuri IR au graficul trasat pe ruta deviată:

IR 1741 care circulă în relaţia Bucureşti – Satu Mare

IR 1745 care circulă în relaţia Bucureşti-Satu Mare

IR 1742 care circulă în relaţia Satu Mare-Bucureşti

IR 1746 care circulă în relaţia Satu Mare-Bucureşti

IR 1539 care circulă în relaţia Braşov-Cluj Napoca

IR 1538 care circulă în relaţia Cluj Napoca-Braşov

Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC CFR Călători sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax