Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Chadwick Boseman, actorul care l-a jucat pe ”Black Panther” a decedat, după 4 ani de luptă cu cancerul

Publicat

Chadwick Boseman, actorul american care l-a interpretat pe regele T’Challa din Wakanda, aliasul superoului ”Black Panther”, a decedat la doar 43 de ani. 

Vestea morții acestuia a fost confirmată de familie. Actorul suferea de cancer de colon și s-a luptat cu maladia timp timp de patru ani.

Boseman, a murit în locuința sa alături de soție și familie.

Filmul care l-a făcut pe Boseman cunoscut, Black Panther a fost lansat în 2018, fiind prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și prima producție de acest gen nominalizată pentru Oscarul pentru cel mai bun film.

Pe lângă rolul de Black Panther, primul supererou afro-american care a obţinut propriul său film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”.

Actorul urma să apară într-un al doilea film Black Panther, care este încă lucru. Ultima sa apariţie au fost în „Da 5 Bloods”, de Spike Lee, pe Netflix.

sursă foto: Facebook – Chadwick Boseman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax