Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Chestionar de evaluare a percepției legate de activitatea Curții de Apel Alba Iulia, la dispoziția publicului

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia pune la dispoziția publicului, începând de joi, 08 februarie 2024, un chestionar referitor la percepţia activităţii în cadrul Curţii de Apel Alba Iulia.

Chestionarul conține 25 de întrebări, timpul necesar pentru completare fiind de aproximativ 10 minute, și este adresat justițiabililor, avocaților, consilierilor juridici, practicienilor în insolvență și oricăror categorii de persoane implicate în proceduri judiciare derulate în fața Curţii de Apel Alba Iulia.

Chestionarul este disponibil atât în format fizic (tipărit), la compartimentele publice ale instanței (Registratura, Arhiva, Biroul de informare și relații publice), cât și în format electronic, pe portalul Curții de Apel Alba Iulia, AICI și AICI.

Acest mecanism unitar de evaluare periodică a satisfacției părților interesate, la nivelul instanțelor judecătorești, a fost adoptat de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în ședința din 16 noiembrie 2023 și constituie un indicator stabilit în sarcina Consiliului prin Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax