Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Chilipiruri pe site-urile de anunţuri: PENSIUNI din judeţul ALBA, scoase la VÂNZARE, în zonele cu potențial turistic

Publicat

pensiune de vanzare Sărbătorile au adus bani frumoşi în buzunarul unor proprietari de pensiuni, în timp ce alții, presați de rate la bănci sau din diverse alte motive, se pregătesc să își închidă afacerea. Oricare ar fi motivele, oamenii schimbă afișul în care anunțau oferte de cazare cu cel de vânzare. În Alba, prețurile pensiunilor din zonele Șureanu sau Arieșeni sunt cu până la 25% mai mici decât în zona Sibiu – Păltiniș.

Spre deosebire de zona Sibiu – Păltiniș, unde pensiunile se vând la prețuri cuprinse între 105.000 și 475.000 de euro, în zonele cu potențial turistic aflate în plină dezvoltare din județul Alba – Sureanu și Arieșeni, pensiunile sunt cu până la 25 la sută mai ieftine. Diferența este și mai mare dacă ne raportăm la prețurile pensiunilor din zona Bran – Moeciu.

În județul Alba se pot găsi, la o simplă căutare online, mai multe pensiuni scoase la vânzare, cu prețuri ce pleacă de la 66.000 de euro și ajung până la 350.000 de euro, în special în zone aflate în dezvoltare turistică. După investiţiile masive din Cetatea Alba Carolina, cele în pârtiile de schi de la Şureanu şi Arieşeni, zonele respective au devenit atractive pentru cei care vor să-şi deschidă o afacere. Deocamdată, preţurile sunt chiar foarte mici faţă de zone similare din ţară, iar proprietarii mai lasă și din preț, astfel că pentru clienții cu dare de mână ofertele sunt greu de refuzat.

Pe Anunțuri.Alba24.ro, un lichidator judiciar vinde prin licitație publică deschisă, cu strigare, fără preselecție, o cabană turistică D+P+E+M situată în localitatea Nucet, sat de vacanță Vârtop, localitatea Nucet, sat de vacanţă Vârtop. Pretul de începere a licitației este de 350.000 de euro.

Pe același site, un proprietar vinde o pensiune cu restaurant, situată pe valea Drobra (Drumul Regelui). Pensiunea este în construcție, fiind finalizată în proporție de peste 50 la sută. Restaurantul este finalizat și dispune de bar, bucătărie, sală de mese, spălător de vase, veselă, lăzi frigorifice, etc. La etajul clădiri sunt șase camere cu baie. În suprafața de peste 2.000 mp mai este situată o mini casă de vacanță ce are și ea în dotare două camere funcționale cu baie, bucătărie și terasă. Pensiunea beneficiază de apă curentă, canalizare, curent electric și drum asfaltat. Prețul cerut este de 98.000 de euro.

Pe site-ul MicaPublicitate.net, se vinde o pensiune situată la baza pârtiei Vârtop Arieșeni. Pensiunea este modernizată, are două etaje plus mansardă și oferă și spațiu de parcare. Prețul cerut este de 265.000 de euro.

Pe olx.ro se vinde o pensiune cu 20 de camere, cu baie, două sali restaurant, club de biliard, tenis de masă, saună, două terase și parcare, situată în zona Arieșeni, la prețul de 300.000 de euro, negociabil.

Pe același site, aceeași zonă, un alt proprietar scoate la vânzare o pensiune, având șapte camere, cu o suprafață utilă de 430 mp. Conform anunțului, pensiunea are curent electric trifazat, încălzire centrală pe lemne și apă de la izvor. Proprietarul cere 74.000 de euro, însă precizează că acceptă și schimb cu casă în municipiul Alba Iulia.

Pe site-ul tocmai.ro se vinde o casă situată în localitatea Feneș, construită în 2008. Clădirea dispune de opt camere și încălzire cu centrală termică pe lemne sau gaz și poate fi utilizată cu destinația de pensiune. Prețul cerut este de 66.000 de euro

Tot pe același site, un proprietar scoate la vânzare o pensiune cu 6 camere, situată în Luncile Prigoanei – Șureanu.  Construcția este finalizată în proporție de 85 la sută. Situată la 6 km de domeniul schiabil Șureanu, 3 km de Lacul Oașa și 12 km de șoseaua Transalpina DN 67C, pensiunea este dispusă pe 3 nivele și are 6 camere mobilate complet și cu grup sanitar propriu. La demisol se poate servi masa, bucătăria este absolut complet utilată, separată de sala de mese. Pensiunea este racordată la apă (rețea și fântână), are canalizare proprie cu două fose septice, curent trifazic și antena satelit Dolce. Prețul cerut este de 110.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax