Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Chioşc cu produse alimentare şi de uz general în campusul universitar de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Proiect aprobat în CL

Publicat

În curtea campusului universitar de pe strada Vasile Alecsandri, nr. 106, din Alba Iulia, conducerea Universităţii „1 Decembrie 1918” a solicitat amplasarea unui chişoc, care va deservi studenţii cazaţi în căminele 1 şi 2. În cadrul şedinţei ordinare de consiliu local de joi, a fost aprobat planul urbanistic de dezvoltare, privind amplasarea unui chioşc cu produse alimentare şi de uz general. Consilierii locali l-au aprobatcu condiţia ca această construcţie să fie cu caracter provizoriu.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a solicitat consiliului local aprobarea PUD pentru amplasarea unui chioşc în incinta campusului universitar de pe strada Vasile Alecsandri, nr.106. Chioşcul va avea atât produse alimentare, cât şi de uz general şi va deservi studenţii cazaţi în căminele 1 şi 2. Această construcţie a fost aprobată cu o condiţie, să aibă caracter provizoriu.

Suprafaţa pe care se va întinde chioşcul din curtea căminelor studenţeşti, de pe Vasile Alecsandri este de 20 de mp, în regim de înălţime parter. Terenul pe care se va amplasa chioşcul, este în administrarea Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dat de administraţia locală.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax