Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Chiriaşii locuinţelor sociale modulare nu renunţă la vechile obiceiuri. Conflict familial soluţionat de jandarmi

Publicat

Persoanele care beneficiază de locuinţe sociale de tip modular de pe strada Vasile Alecsandri nu au renuţat la vechile obiceiuri pe care le-au deprins pe vremea când îşi duceau existenţa în binecunoscutul cartier de rromi de pe strada Eleşteului. Cuplul format din soţii Iosif şi Teodora nu reuşesc să îşi rezolve problemele personale între cei patru pereţi modulari puşi la dispoziţie de administraţia locală, aşa că apelează frecvent la serviciile jandarmilor.

Un astfel de conflict familial a avut loc şi marţi, când soţul, Iosif, aflat în stare avansată de ebrietate a recurs la metoda sa preferată de distracţie, respectiv insultarea, ameninţarea cu acte de violenţă, fugărirea prin gospodărie şi îmbrâncirea soţiei. Speriată, nu atât de ameninţările bărbatului sau de leziunile pe care le-ar fi putut suferi, cât mai ales îngrijorată că “ăsta strică modulu’ şi tre’ să-l plătim la dom’ primar”, doamna Teodora a apelat la 112 şi a solicitat ajutor. La faţa locului, a acţionat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a pus capăt pornirilor “ludice” ale domnului Iosif, l-au ”recompensat” cu “vizitarea” autospecialei de intervenţie, precum şi cu un tur gratuit cu aceasta până la sediul Jandarmeriei de pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 18. Aici, în urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei şi i s-a recomandat ca, pe viitor, să evite un astfel de comportament.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax