Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ciclon mediteranean peste România. Vin căldurile de vară, dar și ploile abundente

Publicat

Un ciclon care s-a format în zona Mării Mediterane va ajunge și în România în cursul acestei săptămâni, anunță meteorologii.

Acesta va duce la o creștere a temperaturilor până la 25 de grade, la pachet cu ploi abundente, mai ales în partea de vest a țării.

Ciclonul aduce în România o masă de aer cald ce se extinde în toată țara până la mijlocul săptămânii, a arătat meteorologul ANM Alina Şerban, duminică, la Antena 3 CNN.

Vezi și: VREMEA în ALBA, săptămâna 15-21 mai: Maxime de 26 de grade, ploi și furtuni. Prognoza meteo pe zile, în localități din județ

„Vor fi variații termice de la o zi la cealaltă, dar temperaturile se vor menține cumva într-un normal al perioadei și vorbim de maxime de la 17-18 grade, cele mai scăzute valori în general în zona litoralului și în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 23, 24, 25 de grade, cu diferite variații până la finalul săptămânii”, a transmis ea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax