Connect with us
Publicitate

BLAJ

CIL BLAJ – CSM Unirea Alba Iulia, vineri în Liga a III-a. Declarații înainte de meci

Publicat

CSM Unirea Alba Iulia întâlnește vineri, în deplasare, echipa CIL Blaj, de la ora 15:00 într-un meci care se anunță greu pentru ambele echipe. 

CSM Unirea se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a III-a, cu 14 puncte (același cu locul I, ACS Mediaș, care are un golaveraj mai bun) în timp ce echipa din Blaj este pe locul 5, cu 10 puncte.

”Echipa noastră, după o victorie importantă la Reghin, este gata să lupte din nou pentru puncte valoroase.

Avem nevoie de susținerea voastră pentru a continua și pentru a face față unei adversare cu ambiții mari în acest sezon. Hai să umplem tribunele și să ne susținem echipa cu toată energia!” au transmis reprezentanții gazdelor de la Blaj.

De cealaltă parte, andrenorul Unirii, Alexandru Pelici, are un mesaj pentru antrenorul blăjenilor, Daniel Tătar.

”Ne continuăm drumul în acest campionat, de data aceasta cu un joc pe terenul unei echpe nou promovate.

„Ne continuăm drumul în acest campionat, de data aceasta cu un joc pe terenul unei echipe nou promovate care s-a descurcat admirabil în această perioadă.

Pentru mine personal va fi un joc special deoarece vom înfrunta o echipă antrenată de unul dintre cei mai dragi jucători antrenați de-a lungul timpului, un antrenor cu un caracter deosebit alături de care am reușit două promovări în prima ligă pentru Sibiu, cu două echipe diferite (Voința și Hermannstadt)” a transmis Alexandru Pelici, antrenorul principal al CSM Unirea.

„Acum ne înfruntăm ca și antrenori, echipele noastre având obiective diferite în acest sezon. Va fi un meci dificil cu o echipă harnică, după chipul și asemănarea lui ”Tăti”.

Venim după două etape consecutive în care am înregistrat două egaluri și ne dorim să câștigăm acest joc, chiar dacă în continuare Ion Sebastian și Roșu Andrei sunt accidentați, Ardeiu Eduard este suspendat, iar Călugăr Răzvan este plecat la lotul național” a adăugat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate