Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cinci ani de pușcărie pentru un bărbat din Cenade care a înjunghiat un vecin în plină stradă

Publicat

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe Bârsan Nicolae din Cenade, care în 2017 a înjunghiat un bărbat în plină stradă în urma unui conflict spontan. El a fost acuzat de tentativă de omor și a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare. Mandatul de executare a pedepsei a fost emis de Tribunalul Alba în data de 18 iulie 2018, iar joi, 19 iulie inculpatul a ajuns la penitenciarul din Aiud pentru a își executa pedeapsa privativă de libertate. 

În 13 ianuarie 2017 în jurul orei 19.30, în urma unei altercaţii ce a avut loc pe o stradă din localitatea Cenade, judeţul Alba, între inculpatul Bîrsan Nicolae şi fratele său, a intervenit Pițu Vasile, un vecin, pentru a aplana conflictul.

Acesta din urmă a fost atacat de Bîrsan Nicolae cu un cuțit care i-a aplicat o lovitură în  regiunea abdominală.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj şi supusă unei intervenţii chirurgicale, stabilindu-se diagnosticul de „plagă penetrantă abdominală cu leziuni mezocolice şi hematom intraabdominal”.

Pentru faptele sale Bîrsan Nicolae a fost condamnat de Tribunalul Alba la 5 ani de închisoare cu executare pentru tentativa de omor.

„Respinge cererea formulată de inculpatul Bârsan Nicolae de schimbare a încadrării juridice a infracțiunii, din infracțiunea de tentativă la omor (….)  în infracțiunea de lovire sau alte violențe, (….). Condamnă pe inculpatul: Bârsan Nicolae la: – 5 (cinci) ani închisoare, ptr. săvâr?irea infr. de tentativă la omor, (….) 2 ani interzicerea drepturilor (….)  ca pedeapsă complementară. ” se arată în decizia Tribunalul Alba din data de 22.01.2018.

La data de 18 iulie, în jurul orei 17.45, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat şi reţinut pe Bârsan Nicolae din municipiul Blaj, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 18 iulie 2018.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax