Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci bărbați arestați preventiv după 34 de percheziții desfășurate de DIICOT și mascații din Alba la traficanți de droguri

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF5NGwsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Cinci bărbați au fost arestați preventiv, la propunerea procurorilor DIICOT Alba Iulia, în urma perchezițiilor desfășurate miercuri în județul Alba și alte două județe, la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri. 

Mai exact, Andrei N.M, Cristian L., Alexandru D.S. Florin, C.D. Ovidiu, vor sta următoarele 30 de zile în arest preventiv, după ce magistrații Tribunalului Alba au admis propunerea procurorilor. Totuși sentința nu este definitivă iar cei cinci au contestat măsura preventivă. Magistrații Curții de Apel Alba Iulia vor fi cei care vor decide asupra arestului preventiv.

Reaminim că miercuri, 26 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 34 de percheziții, la persoane din județele Alba, Cluj și Brașov, bănuite de trafic de droguri. Au fost descoperite substanțe interzise și 100.000 de lei, susceptibili a proveni din trafic de droguri.

Potrivit BCCO Alba Iulia, la data de 25 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 34 de percheziții domiciliare, în județele Alba, Cluj și Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive.

Din cercetări a rezultat că acestea ar fi procurat, deținut, transportat și comercializat droguri din categoria celor de risc (cannabis), de mare risc (comprimate MDMA), precum și substanțe cu efecte psihoactive, unor persoane din județele Alba și Cluj.

În urma celor 34 de percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, muguri de cannabis, precum și 100.000 de lei, în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracțională.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al B.C.C.O. Cluj, B.C.C.O. Mureș, B.C.C.O. Brașov, I.P.J. Alba, I.J.J. Alba, I.J.J. Cluj și B.M.J. Mureș.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax