Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci bărbaţi din Alba, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere, într-o singură zi. Un şofer de 33 de ani din Alba Iulia, prins 1,10 mg/l alcool la volan

Publicat

actiune politia filtru politistCinci bărbaţi s-au ales, miercuri, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Poliţiştii din Alba Iulia, Galda de Jos şi Sebeş au oprit şoferi care circulau sub influenţa alcoolului sau maşini cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Unul dintre conducătorii auto avea alcoolemie de 1,10.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia l-au depistat, miercuri, în jurul orei 10.30, pe un bărbat de 63 de ani, din municipiu, în timp ce conducea, pe Calea Moţilor, un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

După-amiaza, în jurul orei 16.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au oprit pe un bărbat de 32 de ani, din municipiu, care conducea, tot pe Calea Moţilor din Alba Iulia, un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Pe strada Principală din Cunţa, în jurul orei 16.40, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au depistat pe J.V., de 59 de ani, din Şpring, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 18.40, poliţiştii Secţiei 1 Poliţiei Rurală Galda de Jos l-au depistat pe Z.T.A., de 40 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 H, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Miercuri seara, în jurul orei 21.20, la Alba Iulia, pe Calea Moţilor, a fost oprit în trafic, de către poliţiştii rutieri, C.V.I. de 33 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. A rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toţi cei cinci s-au ales cu dosare penale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax