Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci bărbaţi din Alba, cu dosare penale, pentru infracţiuni rutiere. Unul dintre ei, prins cu 0,98 alcoolemie la volanul unei maşini neînmatriculate

Publicat

actiune politia filtru politistCinci bărbaţi din judeţul Alba s-au ales, în weekend, cu dosare penale, după ce au fost opriţi în trafic de poliţişti şi prinşi fie cu alcool „la bord” fie la volanul unor maşini neînmatriculate ori cu permisul anulat. Unul dintre ei este cercetat pentru două infracţiuni: alcool la volan şi conducerea unei maşini cu autorizaţie de circulaţie provizorie expirată.

Vineri, 27 ianuarie, în jurul orei 9.50, poliţiştii Postului de Poliție Blandiana, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe DJ 107 A, pe raza localităţii Acmariu, l-au depistat pe B.A.M., 28 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere anulat.

Sâmbătă, 28 ianuarie, în jurul orei 2.20, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe S.I.S., de 27 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dorin Pavel, din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orelor 23.00, poliţiştii rutieri din Blaj au oprit, pentru control, pe strada Alexandru Borza din Blaj, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna iulie 2016. În plus, în urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, 29 ianuarie, în jurul orei 4.40, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe S.M., de 26 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Borza, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Avea 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni l-au depistat pe P.N., de 43 de ani, din comuna Arieşeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza aceleiaşi localităţi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei cinci bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax