Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci bărbaţi din judeţul Mureş riscă dosar penal pentru înşelăciune la Alba Iulia. Au cerut o sumă de cinci ori mai mare faţă de cea stabilită pentru repararea unor burlane

Publicat

burlane După ce au reparat burlanele casei unui albaiulian, cinci bărbaţi din judeţul Mureş riscă să fie cercetaţi penal. La sfârşitul lucrării, cei cinci ar fi cerut o sumă de bani de aproape cinci ori mai mare decât cea care ar fi fost negociată iniţial.

În urma unui apel la 112, miercuri, 11 noiembrie, la ora 19.40, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Orizont din municipiul Alba Iulia deoarece un cetăţean reclama faptul că ar fi fost victima unei înşelătorii. La adresa respectivă jandarmii au identificat cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani, care, conform propriilor spuse, în cursul zilei ar fi reparat burlanele casei reclamantului. Cele cinci persoane locuiesc pe raza judeţului Mureş şi există indicii că iniţial ar fi cerut pentru toată lucrarea un preţ de 850 lei, fără însă a-i preciza beneficiarului că această sumă nu include “ cheltuieli suplimentare”. Acest fapt a făcut ca suma totală, calculată şi solicitată de cei cinci la terminarea lucrării, să fie de aproape cinci ori mai mare decât cea negociată.

Jandarmii au intervenit pentru prevenirea unor acte de violenţă şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, au întocmit un proces verbal de constatare pe care l-au înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax