Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci bărbați prinși la furat, de polițiști, în Jidvei. Au încercat să sustragă 240 de kilograme de struguri dintr-o fermă

Publicat

saci struguri Vineri 26 septembrie, cinci bărbați au fost prinși în flagrant de către agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Jidvei în timp ce sustrăgeau struguri dintr-o parcelă de vie, din cadrul unei fermei viticole situate pe raza comunei Jidvei. Asupra acestora s-au găsit mai mulţi saci cu struguri, în greutate totală de 240 kilograme. Polițiștii îi cercetează sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”.

La data de 26 septembrie, în jurul orelor 11.00, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Jidvei în timp ce desfăşurau activităţi privind prevenirea şi combaterea furturilor de produse agricole de pe câmp, au surprins în flagrant cinci persoane de sex masculin care sustrăgeau struguri dintr-o parcelă de vie din cadrul unei fermei viticole situate pe raza comunei Jidvei.

În urma verificării documentelor celor 5 persoane s-a stabilit că aceştia se numesc B.M., de 35 de ani, G.B., de 41 de ani, P.B., de 29 de ani, C.B., de 33 de ani B.F., de 37 de ani, toţi din comuna Jidvei, judeţul Alba.

Asupra acestora s-au găsit mai mulţi saci cu struguri, în greutate totală de 240 kilograme, care au fost ridicaţi şi predaţi reprezentantului societăţii păgubite.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii, de către cele cinci persoane a infracţiunii de „furt calificat”, faptă prev. si ped. de art. 228, art.229, alin. 1, din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax