Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci dascali din Alba, premiați pentru rezultatele excelente obținute în cadrul concursului ”Creatori de educație”

Publicat

cadre didactice

Cinci cadre didactice din județul Alba au fost premiate luni, 16 septembrie, de către Casa Corpului Didactic Alba, pentru rezultatele obținute în cadrul concursului  ”Creatori de educație”.

Competiția a fost organizată de către Ministerul Educației Naționale și implementată la nivel județean de CCD Alba.

În perioada 23 aprilie – 10 septembrie s-a desfășurat concursul ”Creatori de educație”, un concurs destinat creșterii calității procesului de formare a tinerei generații, organizat în cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” – CRED, al cărui beneficiar este Ministerul Educației Naționale.

În urma selecției s-au obținut următoarele rezultate:

Locul I – nivel județean

profesor învățământ primar RUSU VIORICA MARIA de la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia – a obținut 98 puncte, participând cu proiectul “Clasa DOJO, clasă digitală”.

Doamna profesor învățământ primar a trecut în etapa următoare a concursului și se află printre cele 20 de premiante la nivel național.

profesor VLASEA FLOARE de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir – a obținut 98 puncte, participând cu lucrarea ”Cuvinte magice”.

Locul II – nivel județean

-profesor învățământ primar MARC DELIA-SIMONA de la Școala Gimnazială Noșlac – a obținut 96 puncte participând cu lucrarea „Copil ca tine sunt si eu”.

Locul III –nivel județean

CIOARA ILEANA de la Liceul Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” Alba Iulia – a obținut 93 puncte, participând cu lucrarea „Cu drag, prin limba română nematernă, spre limba maghiara maternă”,

FEKETE ANUȚA NICOLETA de la Liceul Tehnologic Jidvei – a obținut 93 puncte, participând cu lucrarea „Crăciunul de altădată”.

Un profesor creator de educație promovează activități și practici didactice eficiente și scalabile în structurarea competențelor, abilităților, aptitudinilor și atitudinilor elevilor săi, inspiră și sprijină parcursul școlar al acestora în niveluri superioare de educație.

“Felicitări, doamnelor profesoare! Sunteți un exemplu de bune practici, implicare și dăruire în meseria nobilă de dascăl! A fi creativ în munca la clasă insuflă elevilor bucuria de a învăța, de a înțelege și de a descoperi lumea în care trăim și se reflectă ulterior în rezultatele obținute de fiecare copil, în viitorul educației și al societății românești” –director CCD Alba, Narcisa Bărbuleț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax