Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci decese cauzate de COVID-19 în Alba. Patru bărbați și o femeie au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Cinci persoane care au fost confirmate cu COVID-19 au pierdut lupta cu virusul. Este vorba despre patru bărbați și o femeie. 

Femeie, 49 de ani din Alba Iulia. Confirmată cu COVID-19 în Alba Iulia, internată pe 5 noiembrie la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș pe secția ATI. A decedat pe 12 noiembrie. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat 79 de ani, din Sebeș. Confirmat pe 29 octombrie. A fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. A decedat pe 13 noiembrie: stop cardiac, insuficiență respiratorie serveră, pneumonie SARS COV 2. Avea multiple afecțiuni.

Bărbat 56 de ani din Abrud. Confirmat cu coronavirus pe 7 noiembrie, internat la Spitalul din Alba Iulia. A decedat pe 14 noiembrie: Stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acuta, pneumonie bilaterală SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat 70 de ani din Bucerdea Vinoasă. confirmat pe 3 noiembrie și internat la Spitalul din Aiud. A decedat pe 14 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat 47 de ani, din Bistra. Confirmat pe 10 noiembrie și internat la Spitalul din Câmpeni. A decedat pe 14 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie SARS COV 2 severă. Avea mai multe afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax