Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci decese cauzate de COVID-19 în Alba. Patru femei și un bărbat au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate încă cinci decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre patru femei și un bărbat. 

Femeie în vârstă de 80 de ani din Sâncel. Internată pe 24 octombrie, confirmată cu COVID-19 pe 25 octombrie. A decedat pe 3 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie infecție cu SARS COV 2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie de 85 de ani, confirmată cu COVID-19 pe 16 octombrie, internată la Spitalul din Sebeș pe 22 octombrie. A decedat pe 3 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie COVID-19, infecție sars COV 2 formă severă. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie 60 de ani, din Șard. Confirmată pe 12 octombrie și internată în spital tot în aceeași zi, la spitalul din Abrud, apoi transferată pe secția ATI a spitalului din Alba Iulia. A decedat pe 3 noiembrie: stop cardiorespirator, brohnopnumonie SARS COV 2, insuficiență respiratorie acută. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat 62 de ani din Cugir. Internat pe 2 noiembrie, confirmat pozitiv pentru coronaivrus pe 3 noiembrie, și decedat în aceeași zi: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, bronhopneumonie masivă, infecție cu coronavirus. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie de 82 de ani din Alba Iulia, cu multiple comorbidități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax