Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci decese cauzate de COVID-19 în Alba. Trei femei și doi bărbați au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate încă cinci decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre trei femei și doi bărbați. 

Femeie în vârstă de 82 de ani din Alba Iulia. Confirmată cu Covid-19 pe 3 noiembrie, internată pe 4 noiembrie la SJU, secția ATI. A decedat pe 5 noiembrie: stop cardiorespirator, infecție cu Sars-Cov-2, sepsis. Suferea de mai multe afecțiuni.

Bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Ciugud, satul Hăpria (Centrul de îngrijire și asistență Gârbova). Confirmat cu Covid-19 pe 28 octombrie, internat la Spitalul Municipal Aiud. A decedat pe 5 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută severă, pneumonie virală severă, infecție cu Sars-Cov-2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie în vârstă de 78 de ani din Abrud. Confirmată cu Covid-19 pe 26 octombrie, internată pe 29 octombrie la Spitalul din Abrud. A decedat pe 5 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie cronică acutizată, pneumopatie acută cu Sars-Cov-2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie în vârstă de 84 de ani din Ciugud. Confirmată cu Covid-19 pe 5 noiembrie, internată la SJU, secția ATI. A decedat pe 5 noiembrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie bilaterală cu coronavirus, insuficiență respiratorie acută protezată mecanic. Suferea de mai multe afecțiuni.

Bărbat în vârstă de 83 de ani din Blaj. Confirmat cu Covid-19 pe 24 octombrie, internat pe 22 octombrie la Spitalul Municipal Blaj. A decedat pe 5 noiembrie: stop cardiorespirator,  infecție cu Sars-Cov-2 formă severă, infarct miocardic subacut, sepsis sever, insuficiență renală. Suferea de mai multe afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax