Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci decese cauzate de COVID-19 în Alba: Un bărbat de 46 de ani și o femeie de 44 printre cei răpuși de virus

Publicat

Au fost înregistrate încă cinci decese în județul Alba cauzate de COVID-19. Numărul celor decedați din cauza virusului a ajuns în județ la 106. Doi dintre pacienții răpuși de virus sunt un bărbat de 46 de ani și o femeie de 44 de ani. 

Bărbat 46 de ani, confirmat cu COVID-19 pe 9 octombrie, internat în Spitalul din Aiud și transferat pe secția ATI a spitalului Județean de Urgență Alba Iulia pe 11 octombrie. Decedat pe 17 octombrie: stop cardiac, brohnopneumonie bilaterală cu SARS COV 2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie 44 de ani, din Pianu de Sus, confirmată cu COVID-19 pe 11 octombrie, internată în aceeași zi pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. A decedat pe 18 octombrie: stop cardiac, brohnopneumonie bilaterală cu SARS COV 2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie 84 de ani din Câlnic. Confirmată cu COVID-19 pe 10 octombrie și internată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. A decedat pe 18 octombrie: stop cardiac, brohnopneumonie bilaterală cu SARS COV 2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Bărbat 86 de ani. Confirmat cu coronavirus pe 2 octombrie și internat în spital în ziua respectivă.  A decedat pe 18 octombrie de: stopcardiorespirator, infecție SARS COV 2. Avea multiple afecțiuni.

Femeie 72 de ani, confirmată cu COVID-19 și internată la Aiud apoi transferată la Spitalul Județean din Alba Iulia. A decedat după un stop cardioresirator combinat cu pneumofie mixtă COVID-19.  Avea multiple afecțiuni

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax