Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci DECESE cauzate de COVID-19, în Alba: Un bărbat și o femeie de 42 de ani, printre cei răpuși de virus

Publicat

Au fost înregistrate încă cinci decese în județul Alba cauzate de COVID-19. Doi dintre pacienții răpuși de virus sunt un bărbat și o femeie, ambii de 42 de ani. 

Bărbat de 81 de ani, confirmat cu Covid-19 pe 24 septembrie, internat în Spitalul din Alba Iulia și transferat pe secția ATI pe 3 octombrie. Decedat pe 19 octombrie: stop cardiorespirator infecție Sars-Cov-2 formă severă, bronhopneumonie. Suferea de mai multe afecțiuni: diabet zaharat de tip II și complexe imune circulante.

Femeie de 86 de ani, din Blaj, confirmată cu Covid-19 pe 7 octombrie, internată în 2 octombrie, decedată în 19 octombrie: stop cardio-respirator, insuficiență respiratorie acută cu necesar de oxigen, pneumonie cu Sars-Cov-2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Bărbat de 56 de ani, din Aiud, confirmat cu Covid-19 pe 29 septembrie, internat pe 30 septembrie la Spitalul municipal Aiud, transferat în 4 octombrie la Târgu Mureș. Decedat în 17 octombrie: stop cardiac, insuficiență cardio – circulatorie, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie, infecție Sars-Cov-2 formă severă. Suferea de mai multe afecțiuni: leziune renală acută, pleurezie bilaterală, anemie.

Femeie de 42 de ani, confirmată cu Covid-19 pe 19 octombrie, internată în 19 octombrie pe secția ATI a Spitalului Județean din Alba Iulia. Decedată în 20 octombrie: stop cardio-respirator,  bronhopneumonie cu Sars-Cov-2, insuficiență respiratorie. Suferea de mai multe afecțiuni: diabet zaharat tip II, obezitate morbidă, hipertensiune arterială.

Bărbat de 42 de ani, din Sebeș, confirmat în 4 octombrie, internat în 5 octombrie la Abrud, transferat în 9 octombrie la Spitalul Județean din Târgu Mureș. Decedat în 14 octombrie: insuficiență cardio circulatorie, stop cardiac, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie bilaterală, infecție cu Sars-Cov-2 formă severă. Suferea de mai multe afecțiuni: obezitate gr. III, sindrom de hepatocitoliză, fibrilație atrială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax