Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci demisii din rândul noilor vicepreședinți PNL Alba: Renunță și Rareș Buglea, care a obținut funcția după plecarea lui Florin Roman

Publicat

După Conferința Județeană a PNL Alba, în care a fost ales noul Birou Politic Teritorial, și implicit președintele și cei nouă vicepreședinți ai partidului, cinci persoane au anunțat că vor renunța la funcția de vicepreședinte. Primul a fost Florin Roman, care, ieșind de pe listă i-a făcut loc lui Rareș Buglea, însă și acesta, la rândul său, a anunțat marți că va demisiona. Pe lângă aceștia, alte trei persoane vor renunța la funcție, a anunțat duminică Florin Roman.

Vedeți AICI cine a obținut cele nouă funcții de președinți în urma alegerilor din PNL.

Florin Roman și-a anunțat duminică, după conferință, decizia de a renunța la funcția de vicepreședinte, pentru a se dedica mai mult celei de președinte al organizației municipale: „Renunț la funcția de vicepreședinte PNL Alba, pentru că vreau să mă implic mai mult în organizația municipală”. Acesta a menționat că, alături de el, alte trei persoane își vor da demisia din funcțiile de vicepreședinți, însă nu a făcut publice numele lor.

După demisia lui Roman, funcția a fost preluată de Rareș Buglea, aflat pe poziția a 10-a în clasament. Nici acesta nu va prelua atribuțiile unui vicepreședinte de partid, anunțând marți că va renunța la funcție, pentru a se dedica mai mult celei de vicepreședinte al organizației municipale, obținută recent. El a mai spus că dorește să lase loc colegilor mai experimentați decât el și că nu dorește să sară etape în evoluția sa politică.

Deocamdată, nu au fost făcute publice numele celorlalte trei persoane care vor renunța la funcțiile de vicepreședinți, însă, potrivit liberalilor, acestea își vor anunța public demisia.

După plecarea lui Rareș Buglea, următorii pe lista posibililor vicepreședinți PNL sunt Ioan Lazăr, Romul Popa, Cristian Costea și Marius Filimon (care în prezent deține funcția de secretar general al PNL Alba).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax