Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci funcții majore vor schimba WhatsApp anul acesta. Ce pregătesc administratorii celei mai populare platforme mobile

Publicat

WhatsApp este cea mai populară platformă de mesagerie mobilă de pe planetă, cu peste două miliarde de utilizatori în întreaga lume. Cu toate acestea, WhatsApp încă nu are câteva caracteristici cheie pe care alte platforme de chat le au de ani de zile. Compania intenționează să remedieze unele dintre aceste deficiențe, în acest an, cu cinci completări majore.

Echipa WhatsApp a distribuit o postare pe blog care detaliază cinci funcții noi aflate în prezent în lucru pentru aplicația mobilă. În primul rând, este vorba de o nouă caracteristică numită Communities (Comunități).

Organizații precum școlile, cluburile și organizațiile non-profit folosesc WhatsApp pentru a comunica și a coordona planurile. Cu Communities, utilizatorii WhatsApp pot aduna grupuri separate în aceeași organizație, sub o singură umbrelă.

Utilizatorii dintr-o comunitate se pot alătura unor grupuri relevante pentru a intra în legătură cu persoanele cu care trebuie să fie în contact. De asemenea, comunitățile oferă administratorilor posibilitatea de a trimite anunțuri tuturor din fiecare grup și de a adăuga sau șterge grupuri din comunitate.

„Credem că funcția Communities va face mai ușor pentru un director de școală să aducă toți părinții elevilor împreună, pentru a împărtăși actualizări obligatorii și pentru a crea grupuri despre anumite clase, activități extracurriculare sau nevoi de voluntariat”, explică echipa.

WhatsApp asigură, de asemenea, utilizatorii că Communities vor fi criptate: “Communities sunt în mod inerent private, motiv pentru care vom continua să protejăm mesajele cu criptare end-to-end.

Această tehnologie de securitate nu a fost niciodată mai necesară pentru a proteja confidențialitatea și siguranța oamenilor.

Grupurile apropiate – școli, membri ai unei congregații religioase, chiar și companii – își doresc foarte mult și trebuie să poată avea conversații private și sigure, fără ca WhatsApp să le monitorizeze fiecare cuvânt”.

Cele cinci funcții noi care vin pe WhatsApp, anul acesta

Pe lângă funcția Communities, WhatsApp lucrează la o serie de alte actualizări pentru chat-urile de grup. Acestea vor fi disponibile în fiecare grup, indiferent dacă face parte sau nu dintr-o comunitate și ar trebui să fie lansate în următoarele săptămâni.

  • Reacții – Reacțiile emoji vin pe WhatsApp, astfel încât oamenii să își poată împărtăși rapid părerea, fără a inunda chaturile cu mesaje noi
  • Ștergerea administratorului – Administratorii grupului vor putea elimina mesajele rătăcitoare sau problematice din chat-urile tuturor
  • Partajarea fișierelor – Creșterea partajării fișierelor, pentru a accepta fișiere de până la 2 gigaocteți, astfel încât oamenii să poată colabora cu ușurință la proiecte
  • Apeluri vocale mai mari – Introducerea de apeluri vocale cu o singură atingere pentru până la 32 de persoane, cu un design complet nou, pentru acele momente în care este mai bine să vorbiți în direct, decât să discutați.

sursa foto: blog WhatsApp

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax