Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci hoți, supravegheați de polițiști, au dat o spargere la o firmă din Sebeș. Cum i-au prins trupele speciale din două județe

Publicat

politie mascati

Cinci bărbați din Argeș, care erau urmăriți de ceva vreme de polițiști, au fost filați, iar apoi prinși în trafic, pe raza județului Alba, după ce au dat o spargere la Sebeș. 

Acțiunea a avut loc în noaptea de 21 spre 22 iulie, unde au participat luptătorii de la trupele speciale din Pitești și Alba Iulia. Cei cinci bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani au fost arestați preventiv. 

Potrivit unui comunicat de presă, postat pe site-ul IPJ Argeș, în noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Brigăzilor Operațiuni Speciale din Pitești și Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat, pe DN 7, o acțiune de prindere, în flagrant delict, a cinci bărbați, de 32, 28, 23, 30 și, respectiv 32 de ani, toți din Ștefănești, județul Argeș, bănuiți de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale.

Cei cinci au fost blocați în trafic și imobilizați, la scurt timp după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Sebeș, județul Alba, de unde ar fi sustras bunuri, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

Dosarul penal, constituit ca urmare a comiterii faptei, a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș, prin declinare, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

Gruparea este bănuită de comiterea mai multor furturi, cu același mod de operare, în județele Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba și Bihor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar, în urma administrării probatoriului, bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, aceștia au fost prezentați, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activității infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax