Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Avarie la rețeaua de alimentare cu apă. Cinci localități din Alba sunt afectate

Publicat

chiuveta apa robinet apa fara apa potabila

Furnizarea apei este întreruptă, vineri, 3 noiembrie, în mai multe localități din județul Alba, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 3 noiembrie 2023, furnizarea apei va fi întreruptă în localitățile Teleac, Drâmbar, Șeușa, Ciugud și Limba, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

„La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale pacrametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0723-212647, 0258-810463, în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții Apa Ctta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 03.11.2023 at 12:14

    La Apa CTTA este ca la PNL, dezastru total. Dacă nu vă apără PSD-ul,dispăreţi ca PNŢ-CD-ul şi n-ar fi nici o pagubă pentru nimeni, în afară de voi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax