Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

CINCI mărci din ALBA în TOP 100 cele mai puternice branduri româneşti. Preferinţele de încredere ale consumatorilor în 2015

Publicat


Top-100-BrandRo 2015Cinci mărci ale unor companii din Alba sunt în TOP 100 cele mai puternice branduri româneşti. Clasamentul a vizat măsurarea “puterii” mărcilor româneşti din perspectiva investiţiei de încredere şi afectivitate care le este acordată de către consumatori, făra a include indici financiari şi comerciali.

Cele cinci exemple din Alba sunt Zuzu, De Albalact, Fulga, Jidvei şi Transavia. Clasamentul a fost realizat de Revista Biz împreună cu companie de cercetare, Unlock Market Research şi se află la a şasea ediţie.

Potrivit clasamentului din 2015, categoria de alimente, precum şi cea a produselor de igienă continuă ascensiunea în preferinţe, majoritatea mărcilor din top 10 fiind din aceste categorii.

Apele minerale sunt în continuare în prima parte a topului, în linie cu tendinţele generale de orientare către natură, sănătate şi armonie.

Consumatorii sunt din ce în ce mai mult atraşi de mărcile îndrăzneţe, care fac lucruri pentru consumatori şi mai putin orientaţi către “alegeri sigure”, dar fără valoare adăugată, scrie revistabiz.ro.

Dero a depăşit Borsec în acest an, fiind pe primul loc. Pe locul trei urmează Arctic, urmate de Dorna, Gerovital, eMag, Farmec, Dedeman, Elmiplant şi Napolact.

Studiul are la bază 1.000 de interviuri online şi este reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împărţire pe sex şi vârstă a populaţiei între 18 şi 55 de ani.

Performanţa mărcilor româneşti a fost măsurata în baza a patru indicatori: investiţia de afectivitate în marcă, puterea marcii, gradul de utilizare şi notorietatea ei.

sursa: revistabiz.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doliu la ISU Alba. Salvatorii și-au condus, pe ultimul drum, un coleg care a fost în slujba semenilor timp de 23 de ani

Publicat

Momente triste și grele, luni, pentru salvatorii de la ISU Alba. Și-au condus, pe ultimul drum, un coleg care a purtat 23 de ani uniforma de militar, cu cinste și onoare. ”Astăzi ne-am despărțit cu durere în suflet de colegul nostru, plutonier adjutant Nicu Alexandru Oltean. Acesta a fost în slujba semenilor timp de 23 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ritmul lent de mers poate indica risc de îmbătrânire prematură. Studiu

Publicat

Gradul de îmbătrânire ar putea fi stabilit printr-un simplu test. Oamenii de știință au identificat noi conexiuni între ritmul lent al mersului pentru persoanele peste 40 de ani și gradul de îmbătrânire a creierului și chiar a întregului organism. De obicei, medicii folosesc banda de mers pentru a măsura starea generală de sănătate în cazul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii ar putea avea mai multe zile libere. Ce prevede o Directivă europeană

Publicat

Românii vor putea avea zile libere din motive familiale sau în cazuri de forță majoră. O Directivă europeană intrată recent în vigoare se referă la asigurarea echilibrului dintre viața profesională și cea privată și va trebui transpus și în legislația din România. Prin acest act normativ, se urmărește creșterea gradului de participare pe piața muncii […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Se schimbă regulile pentru utilizarea voucherelor de vacanță. Care va fi valoarea și perioadele în care pot fi folosite

Publicat

Modul de acordare și utilizare a voucherelor de vacanță se schimbă radical. Vor fi introduse vouchere doar pentru perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie, cu o valoare mai mare față de cele din sezon. Bugetarii vor putea alege doar o singură variantă de vouchere, iar firmele care vor accepta vouchere extra-sezon în alte perioade decât cele prevăzute […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate