Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci noi camere de supraveghere video vor fi montate la Aiud, în zonele predispuse depozitării necontrolate a deșeurilor

Publicat

În municipiul Aiud vor fi montate încă cinci camere de supraveghere, au transmis reprezentanții administrației locale. Potrivit acestora, camerele video vor fi montate zilele acestea în zone predispuse depozitării necontrolate a deşeurilor.

Mai exact, camerele vor fi montate în zona celor două platforme subterane de colectare selectivă (strada Gheorghe Doja şi strada Sergent Hațegan), în zona viitoarei platforme subterane de colectare selectivă din piață, pe strada Ostaşilor şi în zona punctului de colectare selectivă de pe strada Axente Sever (în apropierea Schitului Înălțarea Sfintei Cruci).

Măsura este necesară, spun reprezentanții Primăriei, pentru un oraş mai curat şi pentru a elimina tentația de a nu respecta regulile.

Reamintim faptul că în Aiud funcționează un sistem de supraveghere şi înregistrare video dotat cu 57 de camere.

sursa: Primăria Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 08.08.2020 at 13:06

    Identic ca la Alba Iulia, cu specificatia ce ”limba de moadte” stie asta de un an de zile si nu face nimic, ca nu prea stie. Este in asteptare de voturi pentru a continua prapadul fostului batran plecat peste mari si tari pentru un trai mult mai bun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax