Connect with us
Publicitate

CUGIR

Cinci noi decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus, raportate de autoritățile din Alba. Cu toții aveau boli asociate

Publicat

Autoritățile din Alba au raportat două 5 decese ale unor pacienți confirmați cu virusul Sars-Cov-2. 

O femeie de 66 de ani din Cugir, confirmată în 10 noiembrie, decedată în 21 noiembrie la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Femeia suferea și de alte boli.

Un bărbat din Șibot, în vârstă de 63 de ani, a decedat la Spitalul Județean Alba sâmbătă, 21 noiembrie, în cea de-a 12 zi de când a fost confirmat cu virusul. Suferea și de alte boli.

O altă femeie în vârstă de 70 de ani, din Cugir, a murit la secția ATI a Spitalului Județean Alba, în aceeași zi în care a fost transperată de la Spitalul din Cugir (19 noiembrie). Și aceasta suferea de alte boli asociate.

O femeie din Sebeș, de 74 de ani a pierdut și ea lupta cu virusul, în spitalul din oraș. Femeia avea și alte boli asociate.

O femeie de 72 de ani, din comuna Horea, a decedat la Spitalul din Câmpeni. Fusese confirmată în data de 18 noiembrie și a murit o zi mai târziu. Avea și alte boli.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax