Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cinci persoane, blocate în miez de noapte cu mașina în zăpadă, în zona Oașa – Luncile Prigoanei. Au intervenit jandarmii

Publicat

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Șugag au fost solicitați joi, 30 decembrie, în jurul orei 03:15, prin apel la 112, să intervină în zona barajului Oașa – Luncile Prigoanei, pentru a ajuta la scoaterea unui autoturism blocat într-un șanț.

Solicitarea a venit din partea unui bărbat originar din localitatea Petrești, județul Alba, care a sesizat jandarmii despre faptul că acesta, însoțit de încă patru persoane voiau să ajungă la o pensiune, dar pe fondul neechipării corespunzătoare a autoturismului și intrării pe un drum forestier unde accesul este interzis, au rămas blocați cu mașina în zăpadă și nu au mai putut înainta.

În scurt timp, echipajul de jandarmerie a ajuns în zona indicată iar după aproximativ cincisprezece minute, cu ajutorul autospecialei din dotare, au reușit să repună pe drum autoturismul. Persoanele implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii din Alba recomandă turiștilor care intenționează să își petreacă sfârșitul anului în zonele montane, să fie echipați corespunzător acestui mediu, atât ei cât și autoturismele acestora.

În cazul în care întâmpină dificultăți care le pot pune viața în pericol, să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax