Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci persoane din Alba Iulia, cu dosare penale. Au fost prinse în piaţa din Cetate în timp ce vindeau ilegal petarde

Publicat

petarde

petardeCinci persoane din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinse de poliţişti în timp ce încercau să comercializeze ilegal petarde, în piaţa Cetate din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia au desfăşurat marţi o acţiune, în piaţa Cetate din municipiu, pentru combaterea deţinerii şi comercializării ilegale de articole pirotehnice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost identificate cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 47 de ani, toate din Alba Iulia, în timp ce ofereau, ilegal, spre vânzare, obiecte pirotehnice din clasa a 2-a (petarde). Asupra lor au fost găsite 860 de astfel de obiecte ce au fost ridicate, în vederea confiscării.

Faţă de cele cinci persoane, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă pentru care legea prevede pedeapsa cu închisoarea între 3 luni şi un an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax